Τάσος Σιδηρόπουλος: «Δεν υπάρχει …ταβάνι!»

Τάσος Σιδηρόπουλος: «Δεν υπάρχει …ταβάνι!»

Τάσος Σιδηρόπουλος: «Δεν υπάρχει …ταβάνι!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 377 ΦΟΡΕΣ

Η πολλή δουλειά και η συνεχής προσπάθεια στο ποδόσφαιρο ανταμείβεται. Και μπορεί να μην σου …το δίνει αμέσως, όμως θα έλεγε κανείς πως είναι νομοτελειακό, να έρθει η ώρα που θα ανταμειφθείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εφαρμογής αυτού του «άγραφου νόμου» αποτελεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ο διεθνής διαιτητής του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου, με τον ορισμό του ως «τέταρτου» διαιτητή στο πρόσφατο τελικό του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ίντερ που έγινε στη Γερμανία, έδειξε ότι βρίσκεται για τα καλά στην Elite των διαιτητών σε όλη την Ευρώπη και αυτό αν μη τι άλλο δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο.

Ο ίδιος, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», τόνισε τα ακόλουθα:
«Ήταν αναμφίβολα μια τεράστια χαρά για εμένα. Θα έλεγα ότι ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών μου όλων αυτών των ετών. Εισπράττω αυτή τη συμμετοχή μου στον τελικό ένα ακόμα σκαλοπάτι προς τα εμπρός, ειδικά αυτή τη χρονιά που είναι μια χρονιά EURO».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε:
«Παίχθηκε ένας πολύ όμορφος τελικός. Από τους πιο συναρπαστικούς των τελευταίων ετών. Κρίμα που δεν είχε κόσμο να το δει μέσα από το γήπεδο. Προσωπικά είμαι τυχερός που τον είδα από κοντά».

Μιλώντας για τη συνέχεια, ο έμπειρος διαιτητής τόνισε τα ακόλουθα:
«Αυτό που περιμένω από εδώ και πέρα είναι να πάω καλά στα επόμενα παιχνίδια που παίζω γιατί από εκεί θα κριθώ. Πρέπει να αποδείξω ότι είμαι πάντα συνεπής και αξίζω να μπω σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ο επόμενος μεγάλος μου στόχος είναι να είμαι πρώτος διαιτητής σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση όπως είναι το EURO».

Όσο για το αν υπάρχει «ταβάνι» για όλο αυτό το «μαγικό ταξίδι», είπε:
«Όλη αυτή η ιστορία δεν σταματάει πουθενά. Δεν υπάρχει ημέρα που θα πεις ότι σταματάω κάπου εδώ. Συνέχεια εξελίσσεσαι. Το ταβάνι είναι πάντα ένα βήμα προς τα εμπρός. Υπάρχουν μεγάλα όνειρα και μικροί στόχοι. Μεγάλα όνειρα είναι οι μεγάλες διοργανώσεις και μικροί στόχοι είναι το κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά. Δεν σταματάω καθόλου και συνεχίζω την προσπάθειά μου και την πολλή δουλειά για να είμαι πάντα έτοιμος».
- Η επόμενη διεθνής συμμετοχή του Τάσου Σιδηρόπουλου θα είναι στις αρχές του Σεπτέμβρη όπου θα «σφυρίξει» σε παιχνίδι του Nations League.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης