Εγκατάσταση μονάδας παροχής πόσιμου νερού στο Μανδράκι Νισύρου

Εγκατάσταση μονάδας παροχής πόσιμου νερού στο Μανδράκι Νισύρου

Εγκατάσταση μονάδας παροχής πόσιμου νερού στο Μανδράκι Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 324 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Νισύρου αναφέρει τα εξής:

Σε λειτουργία τέθηκε το μηχάνημα παροχής πόσιμου νερού στην πλατεία Συντριβανίου, στο Μανδράκι. Οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν πλέον να παίρνουν δωρεάν το πόσιμο νερό τους εύκολα και γρήγορα. Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά κιόσκι που έχει εγκατασταθεί στο Δήμο μας.

Υπάρχουν ήδη δύο κιόσκια πόσιμου νερού εγκατεστημένα στην περιοχή Τρούλου στο Μανδράκι και στον οικισμό των Πάλων. Η ποιότητα του νερού είναι καλύτερη από εκείνη του εμφιαλωμένου και με τη χρήση αυτών των μηχανημάτων εξοικονομούνται τεράστιες ποσότητες πλαστικού που θα ρύπαιναν το περιβάλλον.

Η Δημοτική αρχή, σταθερή στο όραμα, τις βασικές αρχές και προτεραιότητες που έχει θέσει για την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική προσφορά, προχωρεί εμπράκτως σε δράσεις προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Νισύρου: 76 χρόνια μετά, οι Παλαιστίνιοι ζουν ξανά δεύτερη Νάκμπα

Εντοπίστηκαν 44 αλλοδαποί στη Νίσυρο νωρίς το πρωί

Διανομή κατσικιών για το Πάσχα από τον δήμο της Νισύρου

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών