Μαζί με της Λάρισας το Run Greece Ρόδου

Μαζί με της Λάρισας το Run Greece Ρόδου

Μαζί με της Λάρισας το Run Greece Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 447 ΦΟΡΕΣ

Μια πρώτη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ και αφορά τη διοργάνωση των Run Greece φέτος με τις όποιες αλλαγές εξαιτίας του δεύτερου κύματος της πανδημίας.


Οι εξελίξεις έχουν ενδιαφέρον αλλά δεν επηρεάζουν, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τη διεξαγωγή του αγώνα στη Ρόδο. Αν και τοποθετήθηκε το Run Greece της Λάρισας λοιπόν την ίδια ημερομηνία (18 Οκτωβρίου) μ’ αυτό στο νησί μας, δεν τίθεται κανένα θέμα, παρά ότι θα γίνουν και τα δύο τη συγκεκριμένη μέρα. Βεβαίως ουδείς γνωρίζει με ποια μορφή θα γίνει ο αγώνας στην πόλη μας εξαιτίας του ότι δεν υπάρχει πια δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια και ενίσχυσης περαιτέρω από τον Δήμο Ρόδου. Έτσι, η διοργάνωση παραμένει στο καλεντάρι, με τις αλλαγές στο καθαρά τεχνικό κομμάτι ν’ αποφασίζονται τις επόμενες ημέρες κι αναλόγως των εξελίξεων. Πάντως δεν τίθεται θέμα μείωσης του αριθμού σων συμμετεχόντων ή επιβολή οποιουδήποτε «πλαφόν».

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
«Στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και προστασίας της Δημόσιας Υγείας που έχει λάβει η Ελληνική Πολιτεία και οι αρμόδιοι Υγειονομικοί Φορείς στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο ΣΕΓΑΣ σε απόλυτη συνεργασία με τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές ανακοινώνουν την αναβολή του αγώνα Run Greece Αλεξανδρούπολη 2020, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2020 και τη διεξαγωγή του στις 27 Σεπτεμβρίου 2020 και την αναβολή του αγώνα Run Greece Λάρισα 2020, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και τη διεξαγωγή του στις 18 Οκτωβρίου 2020.


Το σύνολο των ήδη εγγεγραμμένων δρομέων στο Run Greece Αλεξανδρούπολη και Run Greece Λάρισα 2020 θα ενημερωθούν με ξεχωριστό προσωπικό email για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αναφορικά με τη διαχείριση της εγγραφής τους».

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν