Έτοιμοι να λειτουργήσουν οι 15 παιδικοί σταθμοί

Έτοιμοι να λειτουργήσουν  οι 15 παιδικοί σταθμοί

Έτοιμοι να λειτουργήσουν οι 15 παιδικοί σταθμοί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 535 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμοι για να λειτουργήσουν είναι οι 15 παιδικοί σταθμοί του δήμου της Ρόδου. Ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες απολυμάνσεις και οι σταθμοί μπορούν να υποδεχθούν τα παιδιά.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, αναφέρει τα εξής:
«Με αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών και των εργαζομένων προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα και των 15 παιδικών σταθμών του Δήμου Ρόδου τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Στράτο Καρίκη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων Αθανάσιο Στάμου, ολοκληρώθηκαν οι απολυμάνσεις και οι διαμορφώσεις των χώρων, σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες ασφαλείας για την αντιμετώπιση του Covid-19 και την ομαλή λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Είμαστε έτοιμοι να διανείμουμε με το άνοιγμα των παιδικών σταθμών και το απαραίτητο υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια και αντισηπτικά). Η δημοτική αρχή αφουγκραζόμενη την κατάσταση που διαμορφώθηκε και στην περιοχή μας, λόγω της υγειονομικής κρίσης που επικρατεί, έλαβε τη γενναία απόφαση μείωσης των τροφείων, σε μια προσπάθεια οικονομικής ελάφρυνσης των οικογενειών που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν φέτος στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ρόδου».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο