Διαγόρας: Αυτή είναι η φιλοσοφία του Θεοδοσιάδη!

Διαγόρας: Αυτή είναι η φιλοσοφία του Θεοδοσιάδη!

Διαγόρας: Αυτή είναι η φιλοσοφία του Θεοδοσιάδη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

Στην τακτική αναλώθηκε το μεγαλύτερο μέρος και της χθεσινής προπόνησης του Διαγόρα η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο της πόλης. Είναι φανερό πως ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης προσπαθεί να περάσει σιγά σιγά τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού.

Εκτός από την κατοχή της μπάλας για την οποία γράφαμε και χθες, ο έμπειρος προπονητής είναι λάτρης και της πίεσης πολύ ψηλά προς τα καρέ του αντιπάλου. Θέλει δηλαδή η ομάδα του να είναι σε θέση να ασκήσει πρέσινγκ στον αντίπαλο προκειμένου να πάρει γρήγορα την μπάλα και ακολούθως να βγει μπροστά δημιουργώντας τα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα που είναι φυσικά και το ζητούμενο.

Οι ασκήσεις τακτικής εστιάζονται πάνω σε αυτόν τον άξονα, όπως έγινε και χθες όπου οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν και πάλι «οικογενειακό δίτερμα» σε μικρούς χώρους και χωρίς κανονικές εστίες. Απλώς και μόνο δηλαδή να ασκηθεί αυτή η λεγόμενη πίεση προκειμένου να ανακτηθεί η μπάλα. Ιδιαίτερη ήταν η προπόνηση των τερματοφυλάκων με τον υπεύθυνο προπονητή Παναγιώτη Νάση να κάνει και πάλι ένα άκρως εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε πολύ ένταση καθόλη την διάρκεια του.
Απών και πάλι ο Αθανασίου

Ο παίκτης που και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα ήταν ο Αντώνης Αθανασίου ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με πόνους στην πλάτη μετά από ένα τράβηγμα που έπαθε κατά τη διάρκεια μιας άσκησης. Ο παίκτης δεν ήταν ακόμη σε θέση να μπει στο πρόγραμμα και έτσι δεν ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Και η σημερινή προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει και πάλι στο βοηθητικό γήπεδο.

 Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση
Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση

-Ατομικό πρόγραμμα εκτέλεσε χθες ο Νίκος Ρουτζιέρης. Ο νεαρός παίκτης επανήλθε μετά τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) και προσπαθεί να μπει σιγά σιγά σε πιο κανονικούς ρυθμούς. Και αυτός φυσικά, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της περσινής Νέων, θα αξιολογηθεί από τον κ. Θεοδοσιάδη μετά από επιθυμία του ίδιου του προπονητή.
Αποκτήθηκε και ο Νάτσης

Παίκτης του Διαγόρα και επίσημα είναι από χθες ο Θεοχάρης Νάτσης όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεγασίας της με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Θεοχάρη Νάτση. Γεννημένος στην Τρίπολη στις 18 Ιουνίου του 1998, ο Νάτσης είναι παίκτης της μεσαίας γραμμής και χρησιμοποιεί τη μπάλα με τα δύο του πόδια. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης (Κ20), για να μεταπηδήσει στην ανδρική ομάδα. Αργότερα, δόθηκε δανεικός στον Παναρκαδικό, ενώ έπαιξε και στην ΑΕ Σπάρτης. -Η Διοίκηση της ΠΑΕ τον καλωσορίζει στη Ρόδο και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.