Οι πρώτες «πινελιές» στο γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας

Οι πρώτες «πινελιές» στο γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας

Οι πρώτες «πινελιές» στο γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 309 ΦΟΡΕΣ

Με μια απίστευτη σύμπραξη δυνάμεων από τον Αρχάγγελος ΑΣΚ, τη δημοτική κοινότητα Αρχαγγέλου, τον ΔΟΠΑΡ, τη ΔΕΥΑΡ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζονται οι εργασίες στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ της Λειβάδας. Ήδη έχει αλλάξει η μορφή των κερκίδων με το βάψιμο τις τελευταίες μέρες και θ’ ακολουθήσει η τοποθέτηση ειδικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο με νέες φυσικά μπασκέτες.

Οι εργασίες αντικατάστασης του συστήματος φωτισμού με λάμπες led έχει ολοκληρωθεί και η περίφραξη, για να τοποθετηθεί ειδικό αντιανεμικό δίχτυ. Στο κομμάτι των αποδυτηρίων, θα μπει νέο σύστημα υδραυλικής εγκατάστασης και θα διαμορφωθεί ο χώρος, ώστε πέραν από κείνον της φιλοξενίας των ομάδων, να υπάρχει ένα κυλικείο και το ιατρείο.

Σημαντική είναι λοιπόν η συμβολή των φορέων, όπως της ΔΕΥΑΡ και του προέδρου της, Βασίλη Μανέττα, αλλά και του ΔΟΠΑΡ με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Κολιάδη, όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι Νίκος Διμέλης ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου και ο Γιώργος Πατσάης από την πλευρά του ως χωρικός αντιδήμαρχος εποπτεύουν τις εργασίες. Καθοριστικός είναι και ο ρόλος του Νίκου Νικολή από την Περιφέρεια που είναι κοντά στις όλες προσπάθειες και κάνει ό, τι μπορεί και για την κατασκευή του νέου κλειστού στην περιοχή.

Οι παράγοντες του Αρχάγγελος ΑΣΚ επίσης δουλεύουν εκεί όσο μπορούν, φυσικά αφιλοκερδώς, για να μπορεί η εγκατάσταση μέσα στην αγωνιστική περίοδο να φιλοξένει αγώνες αναπτυξιακούς, ειδικά μετά και τη συνεργασία με τον Κολοσσό στο πεδίο αυτό.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.