Κοντά στις ακαδημίες του Ροδήλιου η Σταματία Κούρου

Κοντά στις ακαδημίες του Ροδήλιου η Σταματία Κούρου

Κοντά στις ακαδημίες του Ροδήλιου η Σταματία Κούρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Ροδήλιου, Ιωάννης Παπασταματάκης, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τη Σταματία Κούρου, πρωταθλήτρια παλαιότερα του συλλόγου, η οποία θα είναι ειδική σύμβουλος σε θέματα προπόνησης στις ακαδημίες.

Με την κίνηση αυτή ο Ροδήλιος δείχνει πως κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του, αξιοποιώντας παράλληλα όλους όσοι διακρίθηκαν στην ποδηλασία προερχόμενοι από τα «σπλάχνα» του.
Μαζί λοιπόν με τον Κωνσταντίνο Πανταζή, τον Αναστάσιο Μανουκιάν και τη Δήμητρα Πατάπη, η Σταματία Κούρου θα κάνει τη δική της σημαντική προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος μέσα από τη συνεργασία της με τα μικρά παιδιά. Ν’ αναφερθεί απλώς ότι οι ακαδημίες του Ροδήλιου κάθε χρόνο έχουν και νέα μέλη ως απόδειξη του πόσο ακόμα η ποδηλασία στη Ρόδο μετράει κι έτσι οι γονείς εμπιστεύονται τόσο τη διοίκηση όσο και τους προπονητές του συλλόγου, για να καθοδηγήσουν σωστά τα παιδιά τους.

Η ανάρτηση του Ιωάννη Παπασταματάκη:
«Ο Ροδήλιος ανέβασε τον πήχη και η διοίκηση τον ενισχύει.
Η Αθλητική Ακαδημία κάθε χρόνο σημειώνει τεράστια αύξηση στον αριθμό των νεαρών αθλητών της και αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και στην υπεύθυνη του τμήματος Δήμητρα Πατάπη, η οποία καταθέτει καθημερινά και την ψυχή της για την ανάπτυξη των υποδομών της Ακαδημίας. Για όλους αυτούς τους λόγους ο όμιλος μας ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη Σταματία Κούρου, πρωταθλήτρια Ελλάδος, ως ειδική σύμβουλο σε θέματα προπόνησης.

Η Σταματία Κούρου είναι «παιδί» του Ροδήλιου. Ξεκίνησε την ποδηλασία αγωνιστικά, μέσα απ’ τον Ροδήλιο. Ο Ροδήλιος με τη σειρά του «αγκαλιάζει» τα «παιδιά» του και αξιοποιεί την καλή διάθεση αυτών σε επικείμενη αποδοτική συνεργασία για το όφελος και των δύο. Ως ειδική σύμβουλος σε θέματα προπόνησης θα μεταδώσει τις γνώσεις απ’ την πολυετή εμπειρία της στους αθλητές των Ακαδημιών του ομίλου μας. Αυτό θα συντελέσει στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και των επιδόσεων των αθλητών μας.

Εμείς στο Ροδήλιο επενδύουμε στην ψυχή, την καρδιά και την αγάπη της Σταματίας για την ποδηλασία και είμαστε σίγουροι ότι μόνο θετικά θα προκύψουν με τη συνεργασία μας και θέλω να την ευχαριστήσω για την αποδοχή της πρότασής μας.
Οι τεχνικοί της ομάδας είναι όλοι άνθρωποι της αγωνιστικής ποδηλασίας με εξαιρετικές περγαμηνές:
1. Πανταζής Κωνσταντίνος
2. Μανουκιάν Αναστάσιος
3. Πατάπη Δήμητρα
4. Κούρου Σταματία.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων