Προσάραξε ιστιοφόρο στην Κω

Προσάραξε  ιστιοφόρο στην Κω

Προσάραξε ιστιοφόρο στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 258 ΦΟΡΕΣ

Ιστιοφόρο σκάφος προσάραξε στην θαλάσσια περιοχή «Ψαλίδι» της Κω, με ένα αλλοδαπό επιβάτη ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Το σκάφος με συντονισμένες ενέργειες των Λιμενικών και τη βοήθεια ρυμουλκού αποκολλήθηκε και μεταφέρθηκε στο λιμάνι «Μανδράκι» της Κω.
Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου, και σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε το Λιμεναρχείο Κω, το ιστιοφόρο “SYLPHE” σημαίας Ολλανδίας, με έναν (01) αλλοδαπό επιβαίνοντα, είχε προσαράξει σε αβαθή της θαλάσσιας περιοχής «ΨΑΛΙΔΙ» της Κω.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το ιστιοφόρο σκάφος σε κατάσταση προσάραξης, ενώ στη συνέχεια αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του Ρ/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι «Μανδράκι» της Κω. Από το Λιμεναρχείο Κω απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον αναγνωρισμένο οργανισμό που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια προβολή της Ελλάδας μέσω του έργου του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης

Προσλήψεις στον δήμο Κω

Η καθαριότητα των αρχαιολογικών χώρων

Έκλεψε τον εργοδότη του

Αεροδιακομιδή για 30χρονο πολυτραυματία από την Κω στο Ηράκλειο

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Κως: Αλλοδαπός παρενόχλησε 15χρονη σε Ίντερνετ καφέ