Έπαυσε οριστικά η δίωξη ασφαλιστικού συμβούλου

Έπαυσε οριστικά η δίωξη ασφαλιστικού συμβούλου

Έπαυσε οριστικά η δίωξη ασφαλιστικού συμβούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 468 ΦΟΡΕΣ

Με την υπόθεση ενός ασφαλιστικού συμβούλου από την Κω, ο οποίος κατηγορούνταν για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από εντολοδόχο κατ’ εξακολούθηση, ασχολήθηκε χθες το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε το καλοκαίρι του 2013 ασφαλιστική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν ο 46χρονος ασφαλιστικός σύμβουλος, και παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω.
Σύμφωνα με αυτό, το 2011 ως νόμιμος εκπρόσωπός της ο κατηγορούμενος είχε αναλάβει τη διαμεσολάβηση μεταξύ της εταιρείας και πελατών για τη σύναψη ασφαλιστικών συμβάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 46χρονος από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2011, φέρεται να έλαβε από πελάτες το χρηματικό ποσό των 36.000 ευρώ για να τα παραδώσει στην εταιρεία, εντούτοις δεν τα κατέβαλλε αλλά τα ιδιοποιήθηκε.
Η υπόθεση εξετάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Μιχάλη Καντιδενού έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη για τον 46χρονο λόγω παραγραφής.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών