Έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα

Έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα

Έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 158 ΦΟΡΕΣ

Τρία ακόμα φιλικά παιχνίδια έγιναν προχθές το απόγευμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να «δοκιμάσουν» διάφορα σχήματα και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους, ενώ χρησιμοποίησαν πολλούς ποδοσφαιριστές.

Στο γήπεδο Κοσκινού, έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στον Διγενή και τον Ακουσίλαο το οποίο το ευχαριστήθηκε και ο λιγοστός κόσμος που έδωσε το «παρών» καθώς είχε την ευκαιρία να δει έξι συνολικά τέρματα με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο έτοιμοι και να παίρνουν τη νίκη με 4 – 2. Οι Φανενοί άνοιξαν το σκορ με τον Σάββα μόλις στο 10′ (0 – 1) αλλά ο Διγενής βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με πέναλτι του Διακάκη στο 41′. Ο ίδιος παίκτης στο 47′ έκανε το 2 – 1 και στο 56′ ο Κατσούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1 ενώ ο Λόης στο 65΄έκανε το 4 – 1. Στο 69′ ο Μάκρας διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

Στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, ο Διαγόρας Βατίου δείχνοντας να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, επικράτησε με 4 – 0 της ΑΕ Κατταβιάς η οποία έδειξε ότι θέλει ακόμα δουλειά προκειμένου να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Τρία τέρματα σημείωσε ο Κανάρης ο οποίος έκανε χατ τρικ (σκόραρε στο 30′, στο 48′ και το 54′) και ένα ο Μόσχος (στο 76′).

Τέλος, στα Μαριτσά, ο τοπικός Ηρακλής έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς κυριάρχησε απέναντι στον Άγιο Ισίδωρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και τελικά επικράτησε με 1 – 0 χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Διακουράκης στο 35’.

Ο Άλμπερτ Ρούσσος (αριστερά) σε «μονομαχία» με τον Σιέχ, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Διαγόρα Βατίου  με την ΑΕ Κατταβιάς
Ο Άλμπερτ Ρούσσος (αριστερά) σε «μονομαχία» με τον Σιέχ, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Διαγόρα Βατίου με την ΑΕ Κατταβιάς

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.