Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο Αμερικανοί ναύτες στη Ρόδο

Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο Αμερικανοί ναύτες στη Ρόδο

Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο Αμερικανοί ναύτες στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 329 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 1960 Αριθ. Φύλλου 2836

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ «ΡΟΔΙΝΙ»
Από ημερών εμφανίζονται με επιτυχίαν εις το κέντρον «Ροδίνι», ο τραγουδιστής Γιώργος Κοπίδης και η ντιζέζ Λένα Κουμαρά. Οι δύο καλλιτέχναι παρουσιάζουν ένα νέο πρόγραμμα κάθε βράδυ μόνο των ή ως ντουέτο, καταχειροκροτούμενοι από τους θαμώνας του ωραίου κέντρου.

Το σπουδαιότερον όμως είναι ότι οι δύο καλλιτέχναι, έχουν το ταλέντο να μεταδίδουν το κέφι των και εις το κοινό, με αποτέλεσμα τραγουδισταί και θαμώνες να συνδιασκεδάζουν. Παλαιά Ελληνικά τραγούδια και μοντέρνα, καθώς και Αμερικανικά, Ισπανικά, Ιταλικά κ.λπ. αποτελούν τα μέσα των Λένας Κουμαρά και Γιώργου Κοπίδη, δια την επιτυχία που παρουσιάζεται κάθε βράδυ στο «Ροδίνι», εν συνεργασία και με την θαυμάσια νέα ορχήστρα. Το «Ροδίνι» πραγματικά προσφέρει αυτές τις ημέρες το καλύτερο πρόγραμμα του εφετεινού καλοκαιριού.

ΑΦΙΧΘΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Αφίκετο χθες εις Ρόδον ο Δήμαρχος Καλύμνου κ. Καλογιάννης, ο οποίος συνειργάσθη μετά του κ. Νομάρχου επί θεμάτων σχετικών προς τα έργα εις Κάλυμνον.

Ετραυματίσθησαν σοβαρώς δύο Αμερικανοί ναύται
Ετραυματίσθησαν σοβαρότατα χθες το απόγευμα δύο Αμερικανοί ναύται εις τον προ του Λιμεναρχείου χώρον. Ούτοι επιβαίνοντες ποδηλάτων και κινούμενοι με μεγάλην ταχύτητα εξ αντιθέτων διευθύνσεων επέπεσαν κατ’ αλλήλων.
Οι σπεύσαντες πάραυτα επί τόπου, διεπίστωσαν ότι αμφότεροι είχον τραυματισθεί εις την κεφαλήν. Ο είς υπέστη σοβαρόν τραύμα εις το ινιακόν οστούν, εις το μάγουλον δε του ετέρου ανεπήχθη το φρένον του ποδηλάτου.
Οι δύο τραυματίαι μεταφέρθησαν εις νοσοκομείον των πλοίων.

ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΚ ΤΗΛΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΗ ΕΙΣ ΤΕΧΝ. ΣΧΟΛΗΝ ΜΕΡΙΜΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΟΥ
Κατόπιν ειδικών ενεργειών του κ. Νομάρχου θα εισαχθή προς φοίτησιν εις τας Τεχνικάς Σχολάς Ρόδου ο μικρός μαθητής Εμμανουήλ Χατζημανώλης, εκ Τήλου, ο οποίος εκλήθη και έφθασεν ειδικώς εις Ρόδον.
Ο κ. Νομάρχης είχον εκτιμήσει τα πνευματικά προσόντα του Χατζημανώλη, κατά την διάρκειαν ατμοπλοϊκού ταξειδιού, εις το οποίον συνεταξείδευεν ο μικρός.

ΑΦΙΚΝΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟ «ΓΥΡΙΣΜΑ» ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ
Αύριον αφικνούνται εις Ρόδον ο σκηνοθέτης κ. Ορέστης Λάσιος και ο Διευθυντής φωτογραφίας κ. Ανδρέας Αναστασάκος προκειμένου να καθωρίσουν τα «εξωτερικά» όπου από της προσεχούς εβδομάδος θα αρχίση εντατικά να γυρίζεται η νέα ταινία της «Ελ-Τουρέ» «Διακοπές στο Μιραμάρε». Εις την αισθηματική αυτή κομεντί, που είναι ένα μοντέρνο παραμύθι, θα κάνει την κινηματογραφικήν επανεμφάνισίν της η Σμαρούλα Γιούλη και θα πρωταγωνιστήσουν επίσης πολλοί νέοι ηθοποιοί οι οποίοι πρωτοεμφανίζονται εις την εν λόγω ταινίαν. Την μουσική και τα τραγούδια της εν λόγω ταινίας έγραψε ο Μίμης Πλέσσας. Επίσης αναμένονται οι ηθοποιοί δια την ταινίαν «Απολύτρωση».

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Διεθνούς φήμης ορχήστρες στο "Θέρμαι"

Φλας στο παρελθόν, 1964: Αι εισπράξεις και πληρωμαί των ταμείων Δωδεκανήσου

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Καθιερούνται πινακίδες με τιμολόγιον εις τα ταξί

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Κοσμικόν γεγονός - σήμερον εγκαίνια του Ναϊτ Κλαμπ "Ιζαμπέλλα"

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Πώς είδε την Ρόδον ο κ. Υβ. Νταρτουά

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Καταγγέλεται διώγμος εξαπελύθη

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον θα αναχωρήσουν τα Σπογγαλιευτικά της Καλύμνου

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Θα απονεμηθώσι έπαινοι εις τους οδηγούς και εισπράκτορας