Απεβίωσε στο ξενοδοχείο των Ρόδων Άγγλος Λόρδος

Απεβίωσε στο ξενοδοχείο των Ρόδων Άγγλος Λόρδος

Απεβίωσε στο ξενοδοχείο των Ρόδων Άγγλος Λόρδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 548 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 1960 Αριθ. Φύλλου 2837

ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑΣ ΩΡΑΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΙΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΚ. ΠΟΡΤΑΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ή ΟΙ ΔΡΑΣΤΑΙ ΑΦΗΡΕΣΑΝ 7.200 ΔΡΑΧΜΑΣ

Θρασύτατη διάρρηξις μετά κλοπής έλαβε χώραν προχθές την νύκτα εις κατάστημα της περιοχής της Κόκκινης Πόρτας, με δράστην ή δράστας μέχρι στιγμής αγνώστους οι οποίοι αφήρεσαν ποσόν 7.200 δραχμών κατά τους ισχυρισμούς του καταστηματάρχου.

Κατά σχετικάς πληροφορίας, ο δράστης ή οι δράσται διέρρηξαν την είσοδον του παντοπωλείου του κ. Παναγιώτου Τσαλαχούρη και εν συνεχεία προέβησαν εις την αφαίρεσιν ποσού χρημάτων εκ τινος συρταρίου. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ερωτηθείς ανέφερεν ότι του εκλάπησαν 7.200 δραχμαί.

Ευθύς ως διεπιστώθησαν τα ανωτέρω ο κ. Τσαλαχούρης έσπευσε και κατήγγειλε το γεγονός εις το Γ! Αστυνομικόν Τμήμα, το οποίον επελήφθη της υποθέσεως.

Παραλλήλως ενημερώθησαν και οι άλλαι αρμόδιαι υπηρεσίαι της Διοικήσεως Χωροφυλακής Ρόδου, αι οποίαι ήρχισαν αναζητήσεις δια την ανακάλυψιν του δράστου ή των δραστών.

ΑΦΙΚΝΟΥΝΤΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΦΙΛΜΣ
Αφίκοντο χθες εις Ρόδον ο σκηνοθέτης Ορέστης Λάσκος και η Μπεάτα Ασημακοπούλου. Ο κ. Λάσκος θα σκηνοθετήση την νέαν ταινίαν «Διακοπές στο Μιραμάρε».

Την Τετάρτην θα αφιχθούν η Σμαρούλα Γιούλη, η εφετεινή «Μις Ελλάς» και άλλαι 10 ωραιόταται νεανίδες καθώς και πολλοί νέοι. Το γύρισμα της ταινίας θ’ αρχίση την Πέμπτην.

Εξ άλλου, το Σάββατον θ’αφιχθούν ο Σπύρος Φωκάς, η Λορέλλα ντι Λούκα και το συνεργείον δια το γύρισμα της ταινίας «Απολύτρωση».

Απεβίωσεν εκ συγκοπής εις το Ρόδων
ΗΤΟ ΑΓΓΛΟΣ ΛΟΡΔΟΣ

Απεβίωσε χθες την μεσημβρίαν εις δωμάτιον του ξενοδοχείου των Ρόδων ο βρετανός Τζέραλντ Ρήντιγκ μέλος της Βουλής των Λόρδων όστις αφιχθείς μετά της συζύγου του, διέμενεν ενταύθα δια παραθερισμόν.

Πάραυτα και ενώ συνεζητείτο η περίπτωσις θανάτου εκ συγκοπής καρδίας έφθασαν επί τόπου ο διοικητής και άνδρες του Α’ τμήματος, μερίμνη των οποίων ο νεκρός μετεφέρθη εις το Νοσοκομείον.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΜ. ΕΡΓΩΝ
Πληροφορούμεθα ότι κατά την τελευταίαν συνεδρίασιν της Λιμενικής Επιτροπής εγένετο προκαταρκτική συζήτησις επί των λιμενικών έργων. Το τελικόν πρόγραμμα θα καταρτισθή μετά την επάνοδον κ. Νομάρχου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΓΜΑΧΙΚΩΝ
Τα αποτελέσματα των Πυγμαχικών Αγώνων της Κυριακής έχουν ως εξής:
1. Χατζής (ΠΟΔ) ενίκησεν τον Κρότσε εις τα σημεία, 2. Μοντιάδης (ΠΟΔ) ενίκησεν τον Ντόιρον εις τα σημεία, 3. Κοντουδιός (ΠΟΔ) ενίκησεν τον Άτκινσον δια νοκ άουτ, 4. Χέαθ (Αμερικανός) ενίκησεν τον Τζώνας (Αμερικανός) δια νοκ άουτ, 5. Αρκεϊ (Αμερικανός) ενίκησεν τον Τόμας (Αμερικανός) δια νοκ άουτ, 6. Κλαίρ (Αμερικανός) ισόπαλος του Μάγιερς (Αμερικανός), 7. Ουνάλεϋ (Αμερικανός) ενίκησεν τον Φορκ (Αμερικανός) δια νοκ άουτ. Την Τετάρτην θα γίνουν και νέοι αγώνες.

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΙΣ ΕΙΣ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ
ΚΩΣ (Του ανταποκριτού μας) Κατά πληροφορίας εκ Καρδαμένης επερατώθη το έργον της διενεργείας γεωτρήσεως εις την περιοχήν της κοινότητος, τα αποτελέσματα δε αναφέρονται ως λίαν ικανοποιητικά. Παραλλήλως επερατώθη το έργον κατασκευής εξωτερικού υδραγωγείου της κοινότητος. Δι’αμφότερα τα έργα έιχον διατεθεί 250.000 δρχ. εκ κυβερνητικών πιστώσεων, δι’ αυτών δε, θα εξασφαλισθή η ύδρευσις της Καρδαμένης και η άρδευσις των κτημάτων της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...

Φλας στο παρελθόν 1964, Καρεκλιές και ξύλο για το κέρδος...