Άλλες τρεις γυναίκες καταγγέλλουν τον γυναικολόγο!

Άλλες τρεις γυναίκες καταγγέλλουν τον γυναικολόγο!

Άλλες τρεις γυναίκες καταγγέλλουν τον γυναικολόγο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8978 ΦΟΡΕΣ

Κατέθεσαν χθες μηνυτήριες αναφορές στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου

Άλλες τρεις μηνυτήριες αναφορές κατατέθηκαν χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τον γυναικολόγο, που ήδη κατηγορείται από μία 55χρονη συμπολίτισσά μας, για βιασμό και άλλες ασελγείς πράξεις που φέρεται να έκανε σε βάρος της, κατηγορία την οποία ετοιμάζονται να υποστηρίξουν άλλα άτομα με καταθέσεις τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου!

Μεγάλες διαστάσεις τείνει να λάβει η υπόθεση καταγγελίας του γυναικολόγου στη Ρόδο, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που εξετάστηκαν από αυτόν και φέρονται να έχουν παρόμοια βιώματα με αυτά της 55χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», τρεις νέες μηνύσεις υποβλήθηκαν χθες από συμπολίτισσές μας ηλικίας από 35 έως 40 ετών, δια μέσου της δικηγόρου τους κας Μύριαμ Τομαρά και φέρουν να έχουν αρκετές «ομοιότητες» με το περιεχόμενο αυτής που ήδη έχει καταθέσει η 55χρονη.

Ειδικότερα, οι γυναίκες περιγράφουν στις μηνύσεις τους παρόμοια περιστατικά που φέρονται να έγιναν σε βάρος τους από τον γιατρό, το χρονικό διάστημα από το 2016 έως και το 2020, κατά τη διάρκεια επισκέψεών τους για εξετάσεις και για τα οποία ζητούν την ποινική του δίωξη.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος Αυγούστου 2020 κατατέθηκε η μήνυση της 55χρονης συμπολίτισσάς μας σε βάρος του ίδιου γυναικολόγου και για την οποία ακόμη δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη, κάτι που αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται η διενέργεια προκαταρκτικής για όλες τις μηνυτήριες αναφορές (να εξεταστούν από κοινού).

Στο μεταξύ, βάσει των ίδιων πληροφοριών της «Ροδιακής» τις αμέσως επόμενες ημέρες θα κατατεθεί συμπληρωματική αίτηση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την οποία θα ζητείται να καταθέσουν ως μάρτυρες υποστήριξης της κατηγορίας αρκετές συμπολίτισσές μας.

Οι γυναίκες αυτές, ηλικίας από 19 έως και 40 ετών έχουν εκφράσει τη βούληση να συμπεριληφθούν ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση του γιατρού, προκειμένου με τις καταθέσεις που θα δώσουν να καταγγείλουν και αυτές από την πλευρά τους, τα όσα έχουν βιώσει.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός των γυναικών αυτών συνεχώς αυξάνεται χωρίς ουδείς να γνωρίζει πόσες τελικά θα προσφύγουν αυτοβούλως (καταθέτοντας μήνυση από μόνες τους) ή θα καταθέσουν ως μάρτυρες κατηγορίας στις ήδη υπάρχουσες μηνυτήριες αναφορές.

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στη μήνυσή της η 55χρονη αναφέρει ότι το περιστατικό στο πρόσωπό της έγινε την 1η Ιουνίου 2020, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των νέων γυναικών που θα καταθέσουν, κάποια ή κάποιες εξ αυτών δηλώνουν ότι παρόμοιες ενέργειες σε βάρος τους έγιναν από το γιατρό και μετέπειτα ημερομηνίες από το περιστατικό με την 55χρονη.

Σε κάθε περίπτωση τη συνέχεια θα τη δώσει η δικαιοσύνη, η οποία και θα αξιολογήσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της και θα αποφανθεί σχετικά με τα όσα έχουν καταγγελθεί.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο