Γ. Ματσίγκος: Τουρ Οπερέιτορ ζητούν επιμήκυνση της σεζόν και τον Νοέμβριο στη Ρόδο

Γ. Ματσίγκος: Τουρ Οπερέιτορ ζητούν επιμήκυνση  της σεζόν και τον Νοέμβριο στη Ρόδο

Γ. Ματσίγκος: Τουρ Οπερέιτορ ζητούν επιμήκυνση της σεζόν και τον Νοέμβριο στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3232 ΦΟΡΕΣ

Αναφορικά με το μπρα ντε φερ μεταξύ ξενοδόχων και ξένων tour operators, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών για τη διαμόρφωση των τιμών στα πακέτα του 2021, ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου Γιώργος Ματσίγκος υποστήριξε μιλώντας στον “sky Ρόδου” ότι οι οι Τουρ Οπερέιτορ προσπαθούν να κρατήσουν τις τιμές για το 2021 στα φετινά επίπεδα σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς, μειωμένες δηλ. κατά 20% σε σχέση με το 2019.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι ζητάνε μειώσεις 50% στις τιμές οι Τ.Ο.», επισήμανε σχετικά.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι κάποιοι Τουρ Οπερέιτορ όπως η Jet2Holidays και ο FTI επιθυμούν να επιμηκύνουν τη φετινή σεζόν και το Νοέμβριο στη Ρόδο.

Για τον λόγο αυτό θα ζητήσει να συγκληθεί σύσκεψη των αρμόδιων φορέων μέχρι την προσεχή Τετάρτη, έτσι ώστε να παραμείνουν ανοικτά ξενοδοχεία στο νησί και να υπάρξει ο κατάλληλος σχεδιασμός με ανοικτούς τους αρχαιολογικούς χώρους και τα καταστήματα στη Μεσαιωνική Πόλη, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι ανταγωνιστές των δύο Τουρ Οπερέιτορ, για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν στο νησί μας.

«Είναι η καλύτερη πρόκληση-συγκυρία να γίνει μία σωστή προετοιμασία για την παράταση της σεζόν στη Ρόδο», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ήδη ο κ. Ματσίγκος απέστειλε έγγραφο προς τη Fraport για πρόβλεψη μείωσης του λειτουργικού κόστους εξυπηρέτησης των αεροσκαφών για το Νοέμβριο.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου