Στη Ρόδο το 2021 θα προσεγγίζει το κρουαζιερόπλοιο “Azamara Pursuit”

Στη Ρόδο το 2021 θα προσεγγίζει το κρουαζιερόπλοιο “Azamara Pursuit”

Στη Ρόδο το 2021 θα προσεγγίζει το κρουαζιερόπλοιο “Azamara Pursuit”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 392 ΦΟΡΕΣ

Η Ρόδος θα είναι ένα από τα λιμάνια τα οποία θα προσεγγίζει του χρόνου το κρουαζιερόπλοιο “Azamara Pursuit”, το οποίο θα πραγματοποιήσει συνολικά έξι κρουαζιέρες στη χώρα μας.

Όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα του πλοίου ξεκινά την άνοιξη του 2021 και συγκεκριμένα οι κρουαζιέρες στην Ελλάδα θα αρχίσουν το Μάιο με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Οι κρουαζιέρες θα έχουν διάρκεια 7 νύχτες και θα ξεκινήσουν συγκεκριμένα από 9 Μαΐου πραγματοποιώντας στάσεις σε Μύκονο, Έφεσο (Κουσάντασι), Πάτμο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και επιστροφή στον Πειραιά.
Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 180 μέτρων θα μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 777 επιβάτες ενώ το πλήρωμά του ανέρχεται σε 380 άτομα.

Σημειώνεται ότι η “Azamara”, η εταιρεία κρουαζιερόπλοιων που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους προορισμούς, ανακοίνωσε τα δρομολόγια για το 2022 καθώς και το πρώτο τρίμηνο του 2023, συμπεριλαμβάνοντας περισσότερες από 80 νέες κρουαζιέρες και περισσότερες από 170 διανυκτερεύσεις σε λιμάνια καθώς και 300 αναχωρήσεις αργά το βράδυ. Με περισσότερα από 275 λιμάνια σε περισσότερες από 70 χώρες, 26 από αυτά θα είναι στην Ελλάδα με δύο νέα λιμάνια την Σύρο και την Τήνο!

Η “Azamara” είναι μια εταιρεία κρουαζιέρας, πρωτοπόρα στην ανάδειξη προορισμών, με 3 κρουαζιερόπλοια μεσαίας κατηγορίας που πραγματοποιούν κρουαζιέρες και στις επτά ηπείρους! Tα boutique-style κρουαζιερόπλοια τους επιτρέπουν να προσεγγίζουν μικρότερα λιμάνια σε ολόκληρο τον κόσμο δίνοντας τη δυνατότητα στο επιβάτες να επισκεφθούν λιγότερο επισκέψιμους κρυφούς προορισμούς θησαυρούς. Η “Azamara” δεσμευόμενη να προσφέρει πολιτιστικές εμπειρίες, ώστε να γνωρίζουν οι επισκέπτες σε βάθος την τοπική κουλτούρα του κάθε προορισμού, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να μένουν περισσότερες ώρες στα λιμάνια, να πραγματοποιούν διανυκτερεύσεις στα λιμάνια ακόμα και night touring.

Διαβάστε ακόμη

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ