H Νίκη Βόλου αμφισβητεί με... εξώδικο την άνοδο του Διαγόρα στη Super League 2!

H Νίκη Βόλου αμφισβητεί με... εξώδικο την άνοδο του Διαγόρα στη Super League 2!

H Νίκη Βόλου αμφισβητεί με... εξώδικο την άνοδο του Διαγόρα στη Super League 2!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Κοινό μέτωπο κατά της Νίκης Βόλου ξεκίνησαν Διαγόρας και ΟΦ Ιεράπετρας με αφορμή το νέο εξώδικό που έστειλε ο σύλλογος της Μαγνησίας μέσω του οποίου αμφισβητεί την άνοδό τους στη Super League 2.

Οι διοικήσεις των ομάδων αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση τα ακόλουθα:
«Αναφορικά με το τελευταίο κατά σειρά εξώδικο της Νίκης Βόλου που αμφισβητεί εκ νέου τη νομιμότητα των προβιβασμών μας στη SL2, λεκτέα τα εξής:

1. Αρχικά προσπάθησε η Νίκη Βόλου να συγκαλέσει παράνομα και παράτυπα Γ.Σ. χωρίς τη τήρηση των 10 ημερών.

2. Στη συνέχεια στράφηκε κατά των 8 πρωταθλητριών ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας οψίμως, 2 μήνες μετά την ανακήρυξη τους ομοφώνως από την ΕΠΟ.

3. Έπειτα στράφηκε κατά 4 ΠΑΕ της Football League, 1,5 μήνα μετά τη διακοπή και επικύρωση απ’ τη διοργανώτρια ομοφώνως.

4. Τώρα στρέφεται με εξώδικο κατά της διοργανώτριας, ισχυριζόμενη ψευδέστατα και παράνομα χωρίς έννομο συμφέρων ανυπόστατες αιτιάσεις.

Καταγγέλλουμε ευθέως ενώπιον όλων των αρμόδιων αθλητικών δικαστικών αρχών τις ανωτέρω μεθοδεύσεις της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και όλων όσων εξυφαίνουν σενάρια ίντριγκας, δυσπιστίας και καχυποψίας σε βάρος των διοργανωτριών αρχών Football League και ΕΠΟ. Συστήνουμε στους ιθύνοντες της ΠΑΕ να είναι περισσότεροι προσεκτικοί και μελετηροί στις διατάξεις τις ισχύουσες και τους κανονισμούς.

Επιπλέον τονίζουμε ότι η νομιμότητα δεν επιβάλλεται με άνομα μέσα και μεθοδεύσεις αλλά υπάρχει, εφαρμόζεται από τις αρχές και συμφωνούν τα μέλη ΠΑΕ. Όλη αυτή η αλυσίδα των «δήθεν» διαμαρτυριών εντόνων ενεργειών, στόχο είχαν μόνο να λασπώσουν τους υπεύθυνους που αγωνίζονται νυχθημερόν από τη διοργανώτρια και την ΕΠΟ να ομαλοποιηθούν τα απόνερα της συνεχιζόμενες πανδημικής μάστιγας.

Ποτέ μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν άσκησε τα έννομα δικαιώματα της στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ- γεγονός που προκαλεί αγανάκτηση και θυμηδία.

Τέλος, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος, ας να στραφούμε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και υπεύθυνων άσκησης πειθαρχικής δίκης για τα όσα συκοφαντικά παραθέτει για τις ομάδες, αναφορικά με τη νομιμότητα των ενεργειών μας».

Σήμερα το νέο φιλικό του Διαγόρα
Σήμερα στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας είναι προγραμματισμένο να γίνει το νέο φιλικό του Διαγόρα, αυτή τη φορά απέναντι στον Φοίβο Κρεμαστής. Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει μια ακόμα ευκαιρία για να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”