Αλλάζει όψη το γήπεδο Κρεμαστής!

Αλλάζει όψη το γήπεδο Κρεμαστής!

Αλλάζει όψη το γήπεδο Κρεμαστής!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 215 ΦΟΡΕΣ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης του γηπέδου της Κρεμαστής, κάτι που ήταν ο μεγάλος στόχος της διοίκησης του συλλόγου από την πρώτη στιγμή της εκλογής της.

Μια σειρά εργασιών έχουν ολοκληρωθεί και αρκετές ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης. Ο Φοίβος με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ενδεικτικά τις εργασίες που έχουν γίνει:

«Πλήρης ανακαίνιση στα αποδυτήρια και στα μπάνια.
Ανακαίνιση των αποδυτηρίων των διαιτητών.
Οικοδομικές εργασίες εντός του χώρου των αποδυτηρίων.
Δημιουργία νέων αποδυτηρίων για το τμήμα Κ-17 της ακαδημίας μας.
Δημιουργία γυμναστηρίου.
Δημιουργία νέας λέσχης της ομάδας μας.
Δημιουργία χώρου αναμονής (καφετέρια) για τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας. Νέες τουαλέτες για τα παιδιά της ακαδημίας (ειδικά τα μικρά).
Νέοι πάγκοι.
Βάψιμο εντός και εκτός του γηπέδου.

Μεγάλος στόχος μας είναι η αλλαγή του τάπητα και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου. Βέβαια πέρα από προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. αντιλαμβάνεται κάνεις ότι για να πραγματοποιηθούν αυτές οι εργασίες και για να ολοκληρωθούν απαιτείται συνεργασία με τον υπεύθυνο για όλα τα γήπεδα της Ρόδου.

Για εμάς και θέλουμε να πιστεύουμε για το σύνολο των ομάδων του νησιού, είναι ευλογιά και πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που στο τιμόνι του ΔΟΠΑΡ είναι και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα προβλήματα γιατί τα έχει ζήσει, ένας άνθρωπος που από την αρχή δεν πούλησε «παραμύθι», ένας άνθρωπος που ό,τι μας έχει υποσχεθεί σε χρόνο ρεκόρ το υλοποίησε και το κυριότερο ένας άνθρωπος που δεν κάνει επισκέψεις στο χωριό μας μόνο Δεκαπενταύγουστο για να μοιράζει άπειρα «ΘΑ».

Ευχαριστούμε από βάθη της καρδίας μας τον κ. Κολιάδη, τον φίλο Αλέξανδρο για την πολύτιμη βοήθειά του και για τη στήριξη που παρέχει όχι μόνο στον Φοίβο αλλά σε όλες τις ομάδες του νησιού και ελπίζουμε στη συνέχιση αυτής. Ο Φοίβος οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα και, όπως λέει και ο λαός «άμα δεν προσέξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”