Γιάννης Καρπαθάκης: «Χαρούμενος που επέστρεψα!»

Γιάννης Καρπαθάκης: «Χαρούμενος που επέστρεψα!»

Γιάννης Καρπαθάκης: «Χαρούμενος που επέστρεψα!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 369 ΦΟΡΕΣ

Χαρούμενος που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, σε αυτά της Ιαλυσού, δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιάννης Καρπαθάκης.

Ο έμπειρος πλέον παίκτης, είχε προσφέρει και στο παρελθόν τις υπηρεσίες του στην ομάδα, όμως τώρα, όντας πιο ώριμος είναι πανέτοιμος να βοηθήσει πολύ τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών στο πρωτάθλημα της Football League. Ο ίδιος, τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του Ιάλυσου, στην οποία ανδρώθηκα. Ήταν μια από τις φετινές μου επιλογές και όπως φαίνεται ήταν η πιο σωστή. Επέστρεψα στον Ιάλυσο για τον βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους του. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες καθώς και στον Διαγόρα ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2».

Οι μέχρι τώρα κινήσεις
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό του ρόστερ, πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές που μέχρι χθες αργά το μεσημέρι είχαν ανακοινωθεί από τη διοίκηση των «ερυθροκίτρινων». Εκτός από τον Γιάννη Καρπαθάκη, πρόκειται για τους Τάσο Καντούτση, Αντριάνο Σκεντεράι, Χρήστο Χατζησάββα και Γκερτιάν Μπουσάι. Για τους πρώτους τρεις, η ανακοίνωση βγήκε προχθές το βράδυ ενώ για τους άλλους δυο χθες το πρωί η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Χατζησάββα και Γκέρτιαν Μπουσάι. Ο Χρήστος είναι 27 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο, Αστέρα Βάρης, Προοδευτική, Ιωνικό, Εθνικό κ.α. Ο Γκέρτιαν είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.