Κακώς καταργήθηκαν από τα χωριά οι ανταποκριτές του ΟΓΑ

Κακώς καταργήθηκαν από  τα χωριά οι ανταποκριτές του ΟΓΑ

Κακώς καταργήθηκαν από τα χωριά οι ανταποκριτές του ΟΓΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 378 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας του προέδρου της Κατταβιάς Ν. Ζαννετάκη

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την παύση των ανταποκριτών του ΟΓΑ στα χωριά, εκφράζει ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κατταβιάς κ. Νικόλαος Ζαννετάκης.

Οι υπηρεσίες που προσέφεραν ήταν σημαντικές, αναφέρει ο κ. Ζαννετάκης, ο οποίος ζητά την παρέμβαση των βουλευτών του νομού.

Σημειώνει, συγκεκριμένα, τα εξής:
«Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κατταβιάς θεωρεί σοβαρό πλήγμα για τους αγρότες των απομακρυσμένων περιοχών, την παύση των ανταποκριτών του πρώην ΟΓΑ και καλεί τους βουλευτές Δωδεκανήσου να πάρουν θέση!!!
Θεωρεί επίσης, ότι αυτή η απόφαση, που θα αλλάξει άρδην την καθημερινότητα των αγροτών μας, πάρθηκε χωρίς να ληφθεί υπόψη μια σειρά από λόγους με χαρακτηριστικά του νησιού μας, όπως είναι οι μεγάλες αποστάσεις, η απουσία συγκοινωνίας, η ηλικία των περισσότερων αγροτών κ.λπ.

Οι υπηρεσίες που προσέφεραν οι ανταποκριτές μας ήταν τεράστιες καλύπτοντας ανάγκες που αφορούσαν τη σύνταξη και συνταξιοδότησή τους, τα επιδόματα και την ασφαλιστική τους ικανότητα, την ενημερότητά τους και ό,τι άλλο τους προέκυπτε!!!

Σε ό,τι αφορά την Νότια Ρόδο, υπήρξε μία ανταποκρίτρια που εξυπηρετούσε και τις δέκα κοινότητες, τώρα οι αγρότες μας θα αναγκάζονται να μετακινούνται 170 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα, για να εξυπηρετηθούν από την Τοπική Διεύθυνση Α΄ Δωδεκανήσου, που εδρεύει στην πόλη της Ρόδου. Ως πρόεδρος της πιο απομακρυσμένης κοινότητας του νησιού, ζητώ από τους βουλευτές μας να στείλουν αναφορά στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ώστε να αρθεί η απόφαση παύσης των ανταποκριτών ΟΓΑ-e ΕΦΚΑ για θέματα συνταξιοδότησης, ασφαλιστικά και κοινωνικών παροχών.

Ο Πρόεδρος Συμβουλίου
της Κοινότητας
Ζαννετάκης Νικόλαος»

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη