Σε αναμονή πολλοί ξενοδόχοι της Ρόδου

Σε αναμονή πολλοί ξενοδόχοι της Ρόδου

Σε αναμονή πολλοί ξενοδόχοι της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4710 ΦΟΡΕΣ

Περιμένουν τις αποφάσεις των τουρ οπερέιτορς για τον Νοέμβριο

Σε αναμονή των ανακοινώσεων που θα κάνουν εντός των επόμενων ημερών οι τουρ οπερέιτορς βρίσκονται πολλοί ξενοδόχοι της Ρόδου που επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτά τα ξενοδοχεία τους και τον Νοέμβριο.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές καθώς υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον και από τις δύο να συνεργαστούν ώστε να επιμηκυνθεί η τουριστική σεζόν φέτος στη Ρόδο.

Ενδιαφέρον υπάρχει αλλά προς το παρόν δεν έχουν κατατεθεί συγκεκριμένα προγράμματα πτήσεων και ημερομηνιών καθώς όλα εξαρτώνται από την πορεία των κρουσμάτων κορωνοϊού τόσο στην Ελλάδα όσο και στα κράτη της Ευρώπης.

Ήδη κάποιοι τουρ οπερέιοτρς δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να φέρουν τουρίστες για δύο εβδομάδες και κάποιοι άλλοι για τέσσερις εβδομάδες τον Νοέμβριο με πτήσεις από Γερμανία κυρίως καθώς επίσης από Σουηδία και Δανία.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι την πρώτη εβδομάδα του επόμενου μήνα θα έχουμε κίνηση αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη πώς θα εξελιχθεί ο μήνας στη συνέχεια.

Όπως δήλωσαν στη «Ροδιακή» ξενοδοχειακοί κύκλοι του νησιού όλα θα εξαρτηθούν από το πόσες κρατήσεις θα πάρουν οι τουρ οπερέιτορς για διακοπές τον Νοέμβριο στη Ρόδο, δηλαδή αν θα υπάρξει ενδιαφέρον και ζήτηση.

Αν λοιπόν θα υπάρχει καλή πληρότητα στα αεροπλάνα, τότε θα οριστικοποιηθούν και οι πτήσεις και θα ανακοινωθούν επισήμως. Μάλιστα ένας από τους τουρ οπερέιτορς έκανε γνωστό ότι θα περιμένει μέχρι τις 10 αυτού του μήνα για να ανακοινώσει το πρόγραμμά του. Πάντως μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι υπάρχουν πτήσεις για Ρόδο ακόμα και για τις 8 Νοεμβρίου χωρίς όμως αυτό να είναι οριστικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ξενοδοχειακός κόσμος εκτιμά ότι το 2021 θα είναι καλύτερα τα πράγματα για το νησί καθώς ως προορισμός τολμήσαμε, ανοίξαμε και μάθαμε σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των πρωτοκόλλων, οπότε έχουμε μία σχετική πείρα…

Από την άλλη έχουμε αποκτήσει τη φήμη του ασφαλούς προορισμού και έχουμε αποσπάσει θετικά σχόλια, γεγονός που δημιουργεί μία αισιοδοξία ότι του χρόνου θα πιάσουμε περίπου το 80% της κίνησης του 2019.

Διαβάστε ακόμη

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου