Η Ρόδος ετοιμάζεται για φιλικά στην Αθήνα

Η Ρόδος ετοιμάζεται για φιλικά στην Αθήνα

Η Ρόδος ετοιμάζεται για φιλικά στην Αθήνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα που ουσιαστικά θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας Football League, θα δώσει μετά τις 15 Οκτωβρίου εκτός μεγάλου απροόπτου η Ρόδος.

Οι «πράσινοι» δεν μπορούν να παίξουν ούτε με τον Διαγόρα (ακυρώθηκε το παιχνίδι) αλλά ούτε και με τον Ιάλυσο ο οποίος έχει ξεκινήσει πιο αργά την προετοιμασία του. Είναι κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των «ελαφιών» Νικήτας Μαλλιάκας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τα ακόλουθα:

«Για εμάς είναι ένα πρόβλημα το ότι δεν δίνουμε τα φιλικά που θα έπρεπε. Ο Διαγόρας μας ακύρωσε δυο φορές το φιλικό ενώ έχουμε κάνει πρόταση πρόταση στον Ιάλυσο που όμως ακόμη δεν μας έχει απαντήσει.

Η ομάδα αναγκάζεται λοιπόν να φύγει πάλι στην Αθήνα προκειμένου να δώσει φιλικά προετοιμασίας και να μπει έτσι όσο γίνεται πιο έτοιμη στο πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα θελήσει είτε ο Ιάλυσος, είτε ο Διαγόρας για να παίξουμε φιλικό οπότε η απόφαση του προέδρου είναι να βρούμε αντιπάλους στην Αθήνα και να φύγουμε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Έχουμε στείλει ένα έγγραφο στην αεροπορική εταιρεία και περιμένουμε να μας απαντήσει. Είμαστε σε αναμονή και για την αριβή ημερομηνία αλλά και για τους αντιπάλους με τους οποίους θα παίξουμε».
Μιλώντας για το πρωτάθλημα γενικότερα, είπε τα ακόλουθα:

«Πιστεύουμε ότι η έναρξη θα πάει για τις αρχές του Νοέμβρη, αρκετά πίσω δηλαδή. Φανταστείτε ότι οι παίκτες σταμάτησαν να παίζουν στις αρχές Μαρτίου. Καταλαβαίνετε πόσο διάστημα απραξίας υποάρχει αυτή τη στιγμή για τους παίκτες. Άλλο τα φιλικά, άλλο η προπόνηση και άλλο οι αγώνες. Το προπονητικό μας team παλεύει σε καθημερινή βάση προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να κατέβει έτοιμη στο πρωτάθλημα που είναι και το σημαντικό.

Για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό καθώς δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμάς πέρα από το να δημθουργηθεί μια ομάδα που θα μπορεί να φύγει από τα πέτρινα χρόνια και να κοιτάξει ψηλά. Σίγουρα θα έχει και άλλες δυνατές ομάδες αλλά από εκεί και πέρα η Ρόδος θα είναι ένα από τα φαβορί και αυτό που απομένει είναι να το δείξει και εντός αγωνιστικών χώρων».

Αιχμές κατά Ρόδου (και Ιάλυσου) από τον Δημήτρη Σταυλά
Στο μεταξύ, το τέλος του από τις Εθνικές κατηγορίες ανακοίνωσε με επιστολή που μας απέστειλε ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σταυλάς. Εξαπολύει μάλιστα βέλη τόσο κατά της Ρόδου όσο και κατά του Ιάλυσου, των δυο ομάδων δηλαδή που αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα. Αναλυτικά, η επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Είναι ντροπή να κοροϊδεύουν παίκτες και φιλάθλους. Τις τελευταίες ημέρες διακατέχομαι από περίεργα συναισθήματα με όλα όσα ακούω και διαβάζω. Αφού λοιπόν έβαλα τα πράγματα στη ζυγαριά αποφάσισα να βγω και εγώ να μιλήσω για όσα μου έχουν συμβεί. Κατά την περσινή Ποδοσφαιρική περίοδο αφού υπηρετώντας τον Ιάλυσο για οχτώ συνεχόμενα χρόνια και χωρίς αυτοί να σεβαστούν την προσφορά μου στην ομάδα, χωρίς να έχω δώσει ποτέ δικαίωμα για οτιδήποτε, να με διώξουν με αυτό τον τρόπο, χωρίς να είναι αυτοί σωστοι στις συμφωνίες μας.

Ο επόμενος μου σταθμός ήταν η Ρόδος και πιστεύω πως είμαι ένας από τους συντελεστές ανόδου της! Όπου, στο τέλος της χρονιάς έμαθα από ιστοσελίδα για τη λύση της συνεργασίας μας και όχι παραγόντων.

Όσο για τη συμφωνία πήρα το 40% των συμφωνηθέντων. Οταν τραυματίστηκα ανέλαβα μόνος μου τα έξοδα των γιατρών και των θεραπειών. Θεωρώ ότι είναι ντροπή για τις ομάδες της Ρόδου να δείχνουν τέτοια εικόνα και να μην τηρούν τις συμφωνίες και ιδιαίτερα σε Ροδίτες ποδοσφαιριστές. Λυπάμαι που δημοσιοποιώ τα όσα πέρασα αλλά το κάνω με το αίσθημα ευθύνης που έχω ως παίκτης των ομάδων που αγωνίστηκα.

Και θέλω να πω στους κυρίους αυτούς που ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου πως με τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται να τον πείσουν και να τον φέρουν στο γήπεδο. Η κοινωνία μας είναι μικρή, όλοι γνωριζόμαστε, όλα μαθαίνονται αποχωρώ από τις εθνικές κατηγορίες με ψηλά το κεφάλι και καθαρό το πρόσωπό μου σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δώσατε».

Η απάντηση της Ρόδου
Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε η Ρόδος στον πρώην ποδοσφαιριστή της. Με δική της ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με αστείες προσδοκίες. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε και με …τέτοιες επιθέσεις. Ευχαριστούμε πολύ που ο κ. Σταυλάς έπαιξε σε έξι αγώνες και είχε τέτοια συμμετοχή για να πάρουμε την άνοδο με διαφορά τόσων βαθμών από τον δεύτερο! Ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του… (Αν παίζαμε στα μπαράζ, θα έπρεπε να έχει άλλες αξιώσεις). Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι θα κάνει από εδώ και πέρα και να γνωρίζει πως θα έχει από μας συστατική επιστολή για την επόμενη ομάδα του».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα