Διαγόρας: Στο πιο κρίσιμο στάδιο!

Διαγόρας: Στο πιο κρίσιμο στάδιο!

Διαγόρας: Στο πιο κρίσιμο στάδιο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

Στο πιο κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας του μπαίνει από σήμερα ο Διαγόρας ο οποίος από χθες ταξίδεψε για την πρωτεύουσα όπου θα πραγματοποιήσει το τελικό κομμάτι της προετοιμασίας του ενόψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν τρια πολύ σημαντικά φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης από σήμερα όπου θα αντιμετωπίσουν στις 4 μ.μ. στο γήπεδο της Μαγούλας τον Ιωνικό.

Είναι μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας με τον Διαγόρα και είναι σίγουρο ότι ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης θα βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Ο «Γηραιός» πέρα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου θα κάνει και προπονήσεις φυσικά, στις οποίες ο κ. Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν πάνω σε θέματα τακτικής, με βάση και το μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του ο προπονητής.

Στο κενό η έφεση της Νίκης Βόλου!
Στο κενό όπως αναμενόταν έπεσε η προσφυγή που είχε καταθέσει η Νίκη Βόλου κατά της απόφασης της Λίγκας σχετικά με την επιπλέον άνοδο του Διαγόρα και του ΟΦ Ιεράπερας μετά τη μη συμμετοχή του Πλατανιά αλλά και του Πανιωνίου.

Η απόφαση αυτή ήταν απόλυτα νόμιμη και μάλιστα δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι προκάλεσε μεγάλη εντύπωση αυτή η ...νομική γκέλα της Βολιώτικης ομάδας η οποία δεν έχει προηγούμενο. Είναι εξάλλου χαρακτηριστικό ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε με ψήφους 5 – 0. Δεν υπήρχε δηλαδή ούτε ένας που να ψήφισε υπέρ. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Νίκη Βόλου καλείται να πληρώσει και ένα παράβολο 5.000 ευρώ!
Έχει δηλαδή και οικονομική χασούρα.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου