Άφησε καλές εντυπώσεις ο Διαγόρας

Άφησε καλές εντυπώσεις ο Διαγόρας

Άφησε καλές εντυπώσεις ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε ο Διαγόρας στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό που έδωσε στο γήπεδο της Μαγούλας. Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και το 75’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2 – 0.

Ο «Γηραιός» έδειξε μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια που έδωσε στη Ρόδο και απέναντι σε μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Η ομάδα του νησιού μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 7’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γεωργίου ο οποίος πήρε πάσα από τον Μπαστακό (0–1). Αν και ο Ιωνικός προσπάθησε να ανεβάσει στροφές, εντούτοις ο Διαγόρας συνέχισε σε όλο το πρώτο ημίχρονο να πατάει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η ίδια εικόνα περίπου παρατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Διαγόρα να βρίσκει για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 62’. Ο Μπαστακός μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος για να κάνει έτσι το 0–2.

Από εκεί και πέρα ο Σάκης Θεοδοσιάδης έκανε πολλές αλλαγές τις οποίες κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Ιωνικός και να φανεί περισσότερο κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο 73’ ο Τιέντσε με πλασέ από κοντά μείωσε σε 1–2 και στο 88’ μετά από σέντρα του Βλάχου, ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή έκανε το 2–2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΩΝΙΚΟΣ: Γκίνης, Μουστάκης, Φαζός, Τσιριγώτης, Ομάρ, Γκίνο, Γκοτσούλιας, Ρόλε, Ματσούκας, Μανάλης, Κάστρο (Έπαιξαν και οι Αναγνωστόπουλος, Βλάχος, Κύργιας, Φουρλάνος, Τιέντσε, Κόρμπος, Μπονέτ, Μπρίτο, Αλεξανδράκης, Βλαχομήτρος και Κουϊρουκίδης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Σεληνιωτάκης, Σανδραβέλης, Μασούρας, Αθανασίου, Αυγενικού, Γεωργίου, Σμυρλής, Μπαστακός (Έπαιξαν και οι Μαντζάρης, Χότζα, Ρουγκάλας, Δημήτρουλας, Μανωλάκης, Νάτσης και Τσιαντούλας).

Διαβάστε ακόμη

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης