Σημαντικό τεστ των "κυανέρυθρων" κόντρα στα Τρίκαλα

Σημαντικό τεστ των "κυανέρυθρων" κόντρα στα Τρίκαλα

Σημαντικό τεστ των "κυανέρυθρων" κόντρα στα Τρίκαλα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Άλλο ένα σημαντικό «τεστ», αυτή τη φορά απέναντι στα Τρίκαλα δίνει σήμερα ο Διαγόρας.

Ο «Γηραιός» θα αγωνιστεί στις 4μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπου ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει την ευκαιρία και πάλι να βγάλει χρήσιμα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Τα παιχνίδια αυτά είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του νησιού μας να πάρει μια πρόγευση από το πώς θα είναι το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 και για τον λόγο αυτό αντιμετωπίζονται με πολύ μεγάλη σοβαρότητα από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι άλλωστε τα παιχνίδια μέσα από τα οποία θα γίνει το τελικό μοντάρισμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο κ. Θεοδοσιάδης που έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στο προηγούμενο φιλικό με τον Ιωνικό, απέναντι στα Τρίκαλα περιμένει να δει βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς. Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα χρησιμοποιηθεί ο Γεωργίου ο οποίος, όπως έχουμε γράψει ξανά, έχει πάθει διάστρεμμα και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή αλλά και ο Θεοδωράκης που κάνει ατομικό πρόγραμμα (αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς από αύριο). Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Θεοδοσιάδη.

Δύσκολο για άλλη μεταγραφή
Κατά τα άλλα και σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό, όλα δείχνουν πως μέχρι και τον Δεκέμβριο, ο Διαγόρας πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Και αυτό διότι μέχρι και την διακοπή των Χριστουγέννων τα παιχνίδια δεν είναι πολλά. Οπότε οι όποιες διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο