Έτοιμο να λειτουργήσει το νέο ΚΕΠ στον Άγιο Ιωάννη

Έτοιμο να λειτουργήσει το νέο ΚΕΠ στον  Άγιο Ιωάννη

Έτοιμο να λειτουργήσει το νέο ΚΕΠ στον Άγιο Ιωάννη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 928 ΦΟΡΕΣ

Στο τέλος της εβδομάδας θα είναι εκτός απροόπτου έτοιμο για λειτουργήσει το νέο ΚΕΠ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, το οποίο στεγάζεται δίπλα στο δημοτικό ιατρείο της περιοχής.

Μάλιστα χθες το πρωί το επισκέφθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Καμπούρης προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών για να μπορέσει να ξεκινήσει τη λειτουργία του τις προσεχείς ημέρες. Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών έρχεται να καλύψει τις ανάγκες μίας μεγάλης περιοχής, που μέχρι σήμερα εξυπηρετούνταν από άλλες γειτονικές συνοικίες. Μετά την επίσκεψη ο κ. Καμπούρης δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα ήμουν στον Άη Γιάννη δίπλα στο δημοτικό ιατρείο, καθώς ετοιμάζουμε πυρετωδώς το νέο ΚΕΠ του Άη Γιάννη σε μία συνοικία όπου δεν υπήρχε εξυπηρέτηση, καθώς η περιοχή εξυπηρετούνταν από τους Αγίους Αποστόλους και από τη Μητρόπολη.

Οπότε Ανάληψη, Άης Γιάννης, Εθνικής Αντίστασης, Ορφέας, Γκαζέρμα είναι μία μεγάλη και πυκνοκατοικημένη περιοχή που θα εξυπηρετείται πλέον και από το ΚΕΠ του Άη Γιάννη, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το δημοτικό ιατρείο».

Παράλληλα ο αντιδήμαρχος έκανε γνωστό ότι το ΚΕΠ της Λίνδου λειτουργεί κανονικά και ότι αναμένεται το ΦΕΚ και για το ΚΕΠ στα Κοσκινού και κατέληξε λέγοντας: «Θα συνεννοηθούμε με το δήμαρχο και για τα εγκαίνια του ΚΕΠ στη Λίνδο καθώς περιμένουν προσκλήσεις ο υπουργός ο κ. Πιερρακάκης και ο υφυπουργός Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γεωργαντάς αλλά και ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος και πιθανόν να έρθει και ο υπουργός κ. Θεοδωρικάκος».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο