Νικόλας Γερονικόλας: Η περιφέρεια οικειοποιείται ενέργειες άλλων

Νικόλας Γερονικόλας: Η περιφέρεια οικειοποιείται ενέργειες άλλων

Νικόλας Γερονικόλας: Η περιφέρεια οικειοποιείται ενέργειες άλλων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 301 ΦΟΡΕΣ

Σε ανάρτησή του ο περιφερειακός σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Ν. Γερονικόλας αναφέρει τα εξής: «Πρέπει να μπει ένα φρένο στην προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής να οικειοποιείται ενέργειες που δεν της ανήκουν.

Για αποκατάσταση της αλήθειας: Η εταιρεία Jet2Holidays πρόσθεσε θέσεις αυτόν τον μήνα στην Κέρκυρα, τη Ρόδο και τη Μαδέρα λόγω της υψηλής ζήτησης για διακοπές από το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά τη μετάταξη της Τουρκίας και της Πολωνίας στους προορισμούς που επιβάλλεται καραντίνα.

Ουδεμία σχέση έχουν οι ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής με αυτή την απόφαση. Όπως αποδείχθηκε τελικά, η πολιτική απόφαση να παραμείνουν ανοικτά τα νησιά μας για ορισμένους προορισμούς ακόμα, δυστυχώς δεν μας ανήκει.

Αλλά ούτε και το επιχειρηματικό ρίσκο που επιφέρει η ναύλωση αεροσκαφών για αυτό το σκοπό. Ας μας πουν λοιπόν, βάσει των πραγματικών τους αρμοδιοτήτων, τι κάνουν ή τι θα κάνουν για να εδραιωθεί ανάλογο πρόγραμμα πτήσεων και στη μετά κορωνοϊό εποχή, όταν δεν θα είναι κλειστές οι άλλες αγορές.

Πρέπει να σταματήσει η μεθοδευμένη και στοχευμένη καθοδήγηση της κοινής γνώμης για πολιτικούς σκοπούς.

Να φροντίσουν να υπάρχουν υποδομές ώστε να μπορούν στο μέλλον να διεκδικήσουν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, δηλαδή οι τουριστικοί μας πράκτορες και οι ξενοδόχοι μας, τουρισμό πέρα από το παραδοσιακό μοντέλο των 6 μηνών.

Τα δελτία Τύπου δεν μπορούν να αποκαταστήσουν δρόμους που πλημμυρίζουν με τα πρωτοβρόχια, ούτε να υποκαταστήσουν τις κλειστές γέφυρες».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο