Τιμήθηκε ο Άρης Σουλούνιας από την Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Τιμήθηκε ο Άρης Σουλούνιας από την Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Τιμήθηκε ο Άρης Σουλούνιας από την Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 889 ΦΟΡΕΣ

Για την πολυετή προσφορά του στην ξενοδοχεία και τον ελληνικό τουρισμό τιμήθηκε προχθές από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ο αντιπρόεδρος του ΞΕΕ κ. Άρης Σουλούνιας.

Η βράβευση αποτελεί τιμή και αναγνώριση στον διαρκή αγώνα του κ. Σουλούνια για τον τουρισμό και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου σε συνθήκες που δεν ήταν πάντα εύκολες ενώ με την πανδημία οι προκλήσεις και οι δυσκολίες ήταν και παραμένουν μεγαλύτερες.

Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Άρης Σουλούνιας τόνισε πως τα τρία χρόνια της θητείας του στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο τον ένωσαν με τα άλλα μέλη, κοινές αγωνίες για τον κλάδο, οι κοινοί αγώνες για την προώθηση και διασφάλιση των συμφερόντων των ξενοδόχων, πάντα με ομοψυχία, κοινά οράματα και ειλικρίνεια.

«Κύριο χαρακτηριστικό ήταν ο αλληλοσεβασμός και οι καθαρές σκέψεις που είχε ο καθένας μέσα του. Μια θητεία με πολλές προκλήσεις σε πραγματικά πρωτόγνωρους καιρούς για τον κλάδο, την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους», υπογράμμισε ο κ. Άρης Σουλούνιας.

Ο αντιπρόεδρος του ΞΕΕ ανέφερε ακόμη πως η Ρωσική ρουλέτα στον τουρισμό θα συνεχιστεί και το 2021.
«Η Ρωσική ρουλέτα θα συνεχιστεί σίγουρα και για το 2021. Η πλήρης ανάκαμψη θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο. Η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα έχει να συνεχίσει έναν αγώνα σκληρό με συμπληγάδες πέτρες και κινούμενη άμμο στο διάβα της», είπε ο κ. Σουλούνιας.

Η ομιλία του κ. Σουλούνια στην ΠΟΞ προχθές είναι η ακόλουθη:
«Είναι μια στιγμή με έντονους συναισθηματισμούς και παράλληλα πολλές σκέψεις και προβληματισμούς.
Συναισθηματισμούς γιατί τα τρία χρόνια της θητείας μου στο απερχόμενο Δ.Σ. της ΠΟΞ μας ένωσαν με όλα τα μέλη οι κοινές αγωνίες για τον κλάδο, οι κοινοί αγώνες για την προώθηση και διασφάλιση των συμφερόντων των συναδέλφων, πάντα με ομοψυχία, κοινά οράματα και ειλικρίνεια.

Κύριο χαρακτηριστικό ήταν ο αλληλοσεβασμός και οι καθαρές σκέψεις που είχε ο καθένας μέσα του. Μια θητεία με πολλές προκλήσεις σε πραγματικά πρωτόγνωρους καιρούς για τον κλάδο, την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.
Γι’αυτο ευχαριστώ από καρδιάς τον φίλο πρόεδρο Γρήγορη και τους αγαπητούς φίλους αδελφούς συναδέλφους του απερχόμενου ΔΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ο κλάδος πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για την απερχόμενη διοίκηση που ο καθένας μέσα από το δικό του μετερίζι έβαλε το λιθαράκι του.
ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!
Έχουμε μπροστά μας πολλά άλυτα και δύσκολα προβλήματα.
Η Ρωσική ρουλέτα θα συνεχιστεί σίγουρα και για το 2021. Η πλήρης ανάκαμψη θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που θα προκύψει θα έχει να συνεχίσει έναν αγώνα σκληρό με συμπληγάδες πέτρες και κινούμενη άμμο στο διάβα της.
Είμαι σίγουρος, ότι με την επανεκλογή όλων των υποψηφίων σημερινών μελών του Δ.Σ. στη νέα διοίκηση, καθώς και με την προσθήκη των νεοεισερχομένων στο διοικητικό συμβούλιο, όλοι μαζί να συμπλεύσουν στο όραμα και με ομοψυχία, για να υπάρξει το αποτέλεσμα, που ο κλάδος σήμερα αποζητά και στηρίζεται για την επιβίωση του, δηλαδή την ΠΟΞ».

Διαβάστε ακόμη

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές