Διαμαρτυρία κατοίκων της οδού Καμείρου

Διαμαρτυρία κατοίκων της οδού Καμείρου

Διαμαρτυρία κατοίκων της οδού Καμείρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2966 ΦΟΡΕΣ

Ζητούν άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών

Την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων αρχών του νησιού μας ζητούν κάτοικοι που διαμένουν στην οδό Καμείρου στην πόλη της Ρόδου με σχετική επιστολή που απέστειλαν χθες στη «Ροδιακή».

Στην επιστολή αναφέρεται συγκεκριμένα:
«Κύριε διευθυντά,
Προ εξαμήνου άνοιξε το κλειστό κομμάτι της οδού Καμείρου με την προοπτική να δώσει λύση στο πρόβλημα της κυκλοφορίας στην οδό Πετρίδη.

Φοβάμαι ότι εκτός από το ότι δεν επέλυσε το κυκλοφοριακό πρόβλημα κατέστη και επικίνδυνη η διάνοιξη γιατί:
Πρώτον δεν έχει τελειώσει το έργο (λείπουν προστατευτικά και σημάνσεις) και η χρήση του είναι άκρως επικίνδυνη για τους κατοίκους γύρω από το κομμάτι αυτό.

Δεύτερον, η ταχύτητα που αναπτύσσουν τα οχήματα που την ανεβαίνουν (κανονικά) είναι μεγάλη γιατί δεν υπάρχει σήμανση με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνη για τον κόσμο και τα οχήματα στο κομμάτι αυτό.
Τρίτον, οι παρανομούντες που κατεβαίνουν από το απαγορευτικό στο πάνω μέρος και αναπτύσσουν ταχύτητα και δεν οδηγούν με τη δέουσα προσοχή.

Ο κίνδυνος λοιπόν να γίνουν ατυχήματα είναι πολύ κοντινός γι’ αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες (δήμος, τροχαία, αστυνομία) θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος πριν να είναι αργά.
Προς το παρόν έως ότου η γραφειοκρατία ξεπεραστεί θα μπορούσαν να μπουν «σαμαράκια». σ’ αυτό το κομμάτι προκειμένου να ανακόψουν την αυθαίρετη και την υπερβολική χρήση του δρόμου.
Ελπίζω σύντομα να γίνει κατανοητό το πρόβλημα που υπάρχει και να υπάρξουν γρήγορες λύσεις στο θέμα αυτό που είναι άκρως σοβαρό.

Εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής.
Παναγιώτης Γιασιράνης».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών