Στο Καστελλόριζο αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Στο Καστελλόριζο αντιπροσωπεία  του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Στο Καστελλόριζο αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου επισκέφθηκε το Καστελλόριζο δεκαμελής αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Εξαδάχτυλο Αθανάσιο.

Επίσης, παρευρέθηκαν η κ. Μαστοράκου Άννα 1η Αντιπρόεδρος, ο κ. Καψαμπέλης Παύλος 2ος Αντιπρόεδρος, ο κ. Ελευθερίου Γεώργιος Γενικός Γραμματέας, ο κ. Ψυχογιός Βασίλης ταμίας, ο κ. Βαβουρανάκης Χάρης μέλος, ο κ. Κουτσόπουλος Κώστας μέλος, ο κ. Τσέρκης Ηλίας Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ο κ. Βολονάκης Μιχάλης Γενικός Γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου ο κ. Παπανδρούδης και η κ. Πάλλη.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο υπό του δημάρχου κ. Σαμψάκου Γεωργίου τέθηκαν επί τάπητος προβλήματα που απασχολούν την πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα.

Ο δήμος κατέθεσε υπόμνημα με βασικά θέματα την κάλυψη του κενού γιατρού γενικής ιατρικής, την περάτωση του ακτινολογικού εργαστηρίου, τη δρομολόγηση άφιξης παιδιάτρου στο νησί ανά τακτά χρονικά διαστήματα και την ενημέρωση του σταδίου που βρίσκεται η διαδικασία ίδρυσης του φαρμακείου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΠΙ Μεγίστης.

Ο δήμος Μεγίστης χαιρετίζει αυτή την προσπάθεια από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο όπως και την επίσκεψή τους στο νησί και στέλνει μήνυμα ότι η προσπάθεια για ένα καλύτερο Καστελλόριζο θα συνεχιστεί και με πιο έντονους ρυθμούς.

Διαβάστε ακόμη

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στο Καστελλόριζο από την ΠνΑι μέσω της εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ» και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου

Τουρισμός: H Eλλάδα κερδίζει πόντους στην επιμήκυνση της σεζόν

Δρομολόγια προς Καστελλόριζο από τη Dodekanisos Seaways

Μήνυμα Δένδια από το Καστελόριζο για το Πάσχα: «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας»

Ο Νίκος Δένδιας κατέθεσε στεφάνι στο μνήμα της Κυράς της Ρω

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες