Οι πρωταγωνιστές του Euro 2004 στο Καστελόριζο

Οι πρωταγωνιστές του Euro 2004 στο Καστελόριζο

Οι πρωταγωνιστές του Euro 2004 στο Καστελόριζο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Στο Καστελόριζο βρέθηκαν την Κυριακή οι πρωταθλητές του Euro 2004 Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς και Δημήτρης Παπαδόπουλος, όπου είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Στράτο Αμύγδαλο, αλλά συνομίλησαν και με μαθητές-μαθήτριες κι εκπαιδευτικούς στο σχολείο, το οποίο επισκέφτηκαν.

Η ενημέρωση από τον Δήμο Μεγίστης:
«Το νησί μας επισκέφτηκε αντιπροσωπεία από την ομάδα που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας το Ευρωπαϊκό κύπελλο το 2004. Οι «Greek Legends 2004» Καραγκούνης Γιώργος , Μπασινάς Άγγελος και Παπαδόπουλος Δημήτρης μαζί με τον συνεργάτη τους Αλέξη Πολίτη χάρισαν απλόχερα μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας στους μικρούς και μεγάλους φίλους της στρογγυλής θέας.

Επισκέφθηκαν κατά σειρά το δημαρχείο όπου τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην πατρίδα στον τομέα του αθλητισμού με αναμνηστικά δώρα και αμέσως μετά μετέβησαν στον προαύλιο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού όπου τους περίμεναν γονείς, μαθητές και καθηγητές, ενώ συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το απόγευμα μάλιστα διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας. Ο δήμος μας, ευχαριστεί τους “Greek Legends 2004” για την σκέψη και πραγματοποίηση αυτής της επίσκεψης στο νησί, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μια νέα συνάντηση μέσα στην επόμενη σεζόν».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου