Αθωώθηκε ο κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αθωώθηκε ο κατηγορούμενος για  προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αθωώθηκε ο κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 883 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου ο 38χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορούνταν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η σύλληψη του αλλοδαπού και η παραπομπή του στη δικαιοσύνη έγινε μετά από καταγγελία που έκαναν σε βάρος του δύο αλλοδαπές από την Αγγλία καθώς, όπως είπαν στους αστυνομικούς, τις κοιτούσε επίμονα. Οι ίδιες χθες ενώπιον του δικαστηρίου δήλωσαν πως όλα αυτά συνέβησαν στις 18 Οκτωβρίου το βράδυ σε εστιατόριο στην περιοχή της Ιαλυσού όπου οι τέσσερις Αγγλίδες (μητέρα, κόρη, ξαδέλφη και νύφη) είχαν πάει για να δειπνήσουν. Στο ίδιο εστιατόριο βρίσκονταν και ο 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος καθόταν σε τραπέζι μόνος του.

Οι αλλοδαπές είπαν πως τις κοιτούσε επίμονα και όταν η κόρη πήγε να πληρώσει το λογαριασμό, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους στο δικαστήριο, ο εστιάτορας τους είπε να τον προσέχουν γιατί τις κοίταζε έντονα.

Οι δύο αλλοδαπές πρόσθεσαν στο δικαστήριο πως ακόμη και όταν βγήκαν έξω από το κατάστημα διαπίστωσαν πως ο 38χρονος τους ακολουθούσε με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να μπουν σε άλλο εστιατόριο. Αφού ήπιαν και εκεί κάτι επέστρεψαν στο πρώτο κατάστημα και τελικά κάλεσαν την αστυνομία και έγινε η σύλληψη του 38χρονου.

Η μάρτυρας είπε επίσης χθες στην κατάθεση της ότι στο βίντεο που τους έδειξε η αστυνομία είδαν ότι ο κατηγορούμενος έβαλε ή κάποια στιγμή τα χέρια του μέσα από την μπλούζα του και άγγιξε τα γεννητικά του όργανα, κάτι που δεν είχαν αντιληφθεί όταν βρίσκονταν στο εστιατόριο. Από την πλευρά του πάντως ο 38χρονος αλλοδαπός αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και δήλωσε πως δεν θυμάται να έκανε κάτι άσχημο, εκείνος καθόταν και έπινε το ποτό του, πιθανώς όμως να ξύστηκε για λίγο. Τελικά το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Κιουρτζή, απάλλαξε από την κατηγορία τον 38χρονο κρίνοντας τον αθώο.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους