Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πρώτες απώλειες για τα φαβορί

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πρώτες απώλειες για τα φαβορί

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πρώτες απώλειες για τα φαβορί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 558 ΦΟΡΕΣ

Τις πρώτες του απώλειες στο πρωτάθλημα είχαν δυο από τα φαβορί της φετινής Α' Κατηγορίας. Ο Φοίβος Κρεμαστής άφησε δυο βαθμούς στη Λίνδο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στον Κλεόβουλο ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ηρακλή Μαριτσών ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλεάνθη στο Παραδείσι με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Αντίθετα, ο ΑΕΡΑ αν και στην αρχή δυσκολεύτηκε, τελικά κατάφερε να περάσει με «διπλό» από τη Μαλώνα επικρατώντας με το ευρύ 5-0. Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής, περνάει σίγουρα και το μεγάλο «διπλό» που έκανε ο Ευκλής Σορωνής μέσα στον Αρχάγγελο, βάζοντας μάλιστα και τέσσερα γκολ! (2-4).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και η εικόνα της αγωνιστικής είναι:
1ος όμιλος
Άρης Αρχαγγέλου-Ευκλής Σορωνής 2-4:
Ο Μπερετούλης στο 13' και ο Μαραγκουδάκης στο 32' και στο 68' έβαλαν για τα καλά μπροστά στα σκορ (0-3) την ομάδα της Σορωνής. Σο 80' ο Πρίφτης και στο 86' ο Χατζημανώλης μείωσαν σε 2-3 αλλά στο 95' ο Χατζηκυριαζής διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλοπήτα στο 69'
Κλεάνθης Παραδεισίου-Ηρακλής Μαριτσών 0-0: Ο Αξιώτης στο 56' απέτυχε από τα έντεκα βήματα στην πιο μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων για να πάρουν το «τρίποντο» και έτσι ο Ηρακλής γνώρισε την πρώτη του φετινή απώλεια.

Αστέρας Παστίδας-Ακουσίλαος Φανών 2-1: Αν και στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας κυριάρχησε και προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Καρδούλια και Μιχάλη Λιαμή, τα βρήκε σκούρα στην επανάληψη από τον μαχητικό Ακουσίλαο. Οι Φανενοί μείωσαν με πέναλτι του Αλιάι στο 62' (2-1) και το πάλεψαν στη συνέχεια βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Μιχάλη Χάσταλη η οποία έκανε μια αγχωτική νίκη.

ΑΕ Κως-Δόξα Καρδάμαινας 0-3: Μεγάλη νίκη για τη Δόξα στο Κωακό ντέρμπι με τους «βυσσινί» να δέχονται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πολλά τέρματα. Σκόραραν οι Φονσέκα (10'), Κουρζής (44') και Χατζηαντωνίου (88'). Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Καράλιαμης της Δόξας στο 88'.

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας-ΑΕΡΑ 0-5: Πάτησε το ...γκάζι στην επανάληψη η ομάδα του ΑΕΡΑ, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε και τα πέντε της τέρματα. Ο Θεοχαρόπουλος πέτυχε δυο τέρματα (60', 77'), ο Αρφαράς άλλα δυο (82', 85') και ένα ο Γεωργαλλής (90')

2ος όμιλος
ΑΕ Κατταβιάς-Διγενής Κοσκινού 1-1:
Ανταγωνιστικό παιχνίδι έγινε στο «Καλλιπάτειρα» με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Το σκορ άνοιξε ο Νασόπουλος στο 45' για τους γηπεδούχους με τον Λόη να ισοφαρίζει στο 63' για τον Διγενή.

Κλεόβουλος Λίνδου-Φοίβος 1-1: Δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες του ο Φοίβος ο οποίος δεν μπόρεσε να περάσει από τη Λίνδο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τέρμα του Κολιοκώστα στο 42' και τελικά ο Μικκιού στο 62' έδωσε το βαθμό στην ομάδα του.

Δόξα Ψίνθου-Απόλλων Καλυθιών 1-3: Δυο στα δυο για τους Καλυθενούς που πέρασαν νικηφόρα από τη Ψίνθο με σκόρερ τους Σπαχιού, Πλακίδα και Μαγιόγλου, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Το μοναδικό τέρμα των Ψινθενών σημείωσε ο Πεταυράκης με πέναλτι.

Στιγμιότυπο από το 1 - 1 της ΑΕ Κατταβιάς με τον Διγενή Κοσκινού  στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα»
Στιγμιότυπο από το 1 - 1 της ΑΕ Κατταβιάς με τον Διγενή Κοσκινού στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα»


Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”