Παναγιώτης Ζούνης: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας»

Παναγιώτης Ζούνης: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας»

Παναγιώτης Ζούνης: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Πολύ σημαντική και η δεύτερη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στη Δόξα στην Ψίνθο, χαρακτήρισε την επιτυχία της ομάδας του στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Δόξα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και παρά τις απουσίες που είχε, ήταν και πάλι ανταγωνιστική. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία. Η δεύτερη νίκη μας ήταν σημαντική για εμάς. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι ακόμη νωρίς. Οι στόχοι μας παραμένουν μια καλή πορεία και να σωθούμε γρήγορα. Και έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής».

Ο κ. Ζούνης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Είναι αλήθεια ότι από τα φιλικά παιχνίδια φάνηκε πως τα παιδιά έχουν δείξει ότι έχουν ποιότητα και πολλές δυνατότητες. Πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και όσο πιο ψηλά τερματίσουμε, τόσο το καλύτερο».

Αναφερόμενος γενικότερα στη δυναμική του πρωταθλήματος είπε:
«Ο ένας όμιλος ασφαλώς και θα ήταν ό,τι καλύτερο. Να παίξουμε όλοι με όλους. Τώρα θα παίξουμε με τους μισούς. Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τους δύο ομίλους».

Άλλη μια μεταγραφή
Στο μεταξύ, άλλη μια μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Καλυθιών και ενισχύθηκε και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τον Μανώλη Μαρκάκη που προστέθηκε και αυτός στο ρόστερ της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο Απόλλων Καλυθιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μανώλη Μαρκάκη. Το νέο μας απόκτημα έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν με τη φανέλα του Διγενή, ενώ τα τελευταία χρόνια απουσίαζε από το νησί της Ρόδου, λόγω σπουδών. Μάλιστα, στο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Ψίνθου έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στη φετινή πορεία του Απόλλωνα. Μανώλη, καλώς ήρθες».

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου