Πανελλήνιο βραβείο απονεμήθηκε στον σύλλογο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου

Πανελλήνιο βραβείο απονεμήθηκε στον σύλλογο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου

Πανελλήνιο βραβείο απονεμήθηκε στον σύλλογο «Αγία Μαρίνα» Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1991 ΦΟΡΕΣ

Τιμητική διάκριση απέσπασε ο φιλανθρωπικός σύλλογος Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα» στα HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2020, εξασφαλίζοντας βραβείο που αναδεικνύει το κύρος και τη φιλανθρωπική αριστεία.

Η τιμητική αυτή διάκριση αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο BRAND στον χώρο της υγείας, αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών του ροδιακού φιλανθρωπικού συλλόγου και ενισχύει τη δέσμευσή τους απέναντι στις δομές υγείας της χώρας μας, στους γιατρούς και στους νοσηλευτές.

Με γνώμονα την αριστεία ο φιλανθρωπικός σύλλογος Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα», θα εξακολουθήσει να απαντά στην κρίση με νέες προσπάθειες και αποστολές αγάπης προς τα ιδρύματα της χώρας μας, με στόχο να μπορεί να καλύπτει, όσο μπορεί περισσότερο, τις ανάγκες των νοσοκομείων μας.

Η προσφορά στον τομέα της υγείας, μέσα από το άοκνο έργο του συλλόγου επιβραβεύθηκε το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου 2020 στα βραβεία HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2020. Είναι ο θεσμός που επιβραβεύει για 5η χρονιά τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της υγείας.

Η κριτική επιτροπή συγκεντρώνει σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσωπούν στο υψηλότερο επίπεδο όλους τους φορείς υγείας, καθώς και διακεκριμένους ακαδημαικούς, υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας.
Κορυφαίες εταιρείες, οργανισμοί, φορείς που εκπροσωπούν όλο το φάσμα της υγείας, ξεχώρισαν για τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις τους.

Η διάκριση αυτή που αξίζει στον φιλανθρωπικό σύλλογο, εν μέσω μιας κρίσης, με τις ανυπολόγιστες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, ο θεσμός HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2020 αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, υπενθυμίζοντας σε όλους μας την ανάγκη υποστήριξης της καινοτομίας σε όλα τα επίπεδα, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια καλύτερη ζωή.

Η αριστεία αποτελεί το κίνητρο του καλώς εννοούμενου ανταγωνισμού σε όλους τους χώρους, ιδιαίτερα στην Υγεία, στις μέρες μας, καθώς θα συνεισφέρει στη βελτίωση των δεικτών υγείας της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτή η βράβευση θεωρείται ως ένας σταθμός προς μια πορεία γεμάτη επιτυχίες, που θα αλλάξουν το τοπίο στην υγεία της χώρας μας.

Το βραβείο παρέλαβε η γενική γραμματέας του συλλόγου κυρία Ειρήνη Παπακωνσταντίνου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της προέδρου.
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σουηδικό κράτος, τα σουηδικα νοσοκομεία, τους συνεργάτες μας Human Bridge για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία μας.

Το παράσημο προσφοράς στην υγεία που κερδίσαμε στις 20 Οκτωβρίου στα HEALTHCARE BUSINES AWARDS 2020 είναι για μας η αναγνώριση όλων των επιτυχημένων προσπαθειών που κάνουμε για την υγεία», αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου Αναστασία Σταυριανού - Γεωργιάδη.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο