Ο σύλλογος καρκινοπαθών ευχαριστεί τον μητροπολίτη

Ο σύλλογος καρκινοπαθών ευχαριστεί τον μητροπολίτη

Ο σύλλογος καρκινοπαθών ευχαριστεί τον μητροπολίτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 329 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο έστειλε ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου για την παραχώρηση ξενώνα πλήρους εξοπλισμένου, που θα προορίζεται για τις ανάγκες των ογκολογικών και αιματολογικών ασθενών.

Ο σύλλογος αναφέρει στην επιστολή του τα εξής: «Σεβασμιότατε, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την ανθρωπιά και την ευαισθησία σας προς τους ογκολογικούς και αιματολογικούς ασθενείς, για την παραχώρηση και δημιουργία Ξενώνα (πλήρως εξοπλισμένου) προς τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε προς τον Σύλλογο και τους Εθελοντές από τη δημιουργία του έως και σήμερα.

Η σημαντική κίνηση αυτή θα ανακουφίσει άτομα που διαμένουν στα Δωδεκάνησα, ανήκουν σε ευπαθή ομάδα και θα διευκολύνει τη διαμονή τους στο νησί της Ρόδου όπου η μετακίνησή τους είναι πολύ συχνή για χημειοθεραπείες, εξετάσεις ή χειρουργεία.

Η προσφορά σας αυτή δείχνει τα ευγενικά και φιλάνθρωπα αισθήματά σας. Ο Σύλλογος και οι ασθενείς θα είναι πάντοτε ευγνώμονες για αυτήν τη θεάρεστη πράξη σας.
Η Εκκλησία και η Σεβασμιότητα σας για μία ακόμα φορά αποδεικνύει τη στοργή σας προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες! Σας ευχόμαστε έτη πολλά και δημιουργικά».

Με βαθύτατη εκτίμηση,
Η Πρόεδρος Κρητικού Μαρία

Ο Γραμματέας Παππάς-Ζώτος Ιωάννης».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο