Το ρωμαϊκό πάρτι σε Λιμενικό Ταμείο και ΔΕΥΑΡ

Το ρωμαϊκό πάρτι σε Λιμενικό Ταμείο και ΔΕΥΑΡ

Το ρωμαϊκό πάρτι σε Λιμενικό Ταμείο και ΔΕΥΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1437 ΦΟΡΕΣ

Στην τοποθέτησή του χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος κ. Δώρος Κωνσταντίνου, απευθυνόμενος στον τέως δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τόνισε τα εξής:

«Κάνατε λόγο για βιομηχανία για απευθείας αναθέσεις. Αναρωτιέστε αν είναι ηθικό. Τουλάχιστον παραδέχεστε ότι είναι νόμιμο. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Η αλήθεια είναι πως είχατε ποντάρει στην αποτυχία της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου.

Συνιστώ λίγη υπομονή για να γίνει ο απολογισμός της δημοτικής αρχής για τα έργα. Το εν κρυπτώ και παραβύστω δεν υπάρχει. Εκτός αν εσείς είχατε ανακαλύψει άλλες διαδικασίες. Να μας τις πείτε και εμάς. Εμείς πάμε με νόμιμες διαδικασίες.

Το νησί είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Υπάρχουν και μελέτες χρονοβόρες. Είναι ηλίου φαεινότερον πως ποντάρετε στο χάος. Στο πίσω μέρος του μυαλού σας ποντάρετε στην επανεκλογή σας όταν η παράταξή σας αναζητά ήδη αρχηγό. Σας ταιριάζει η παροιμία στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Σε ό,τι αφορά τη δική σας θητεία θα πάω στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου (ΔΛΤΝΔ) και τη ΔΕΥΑΡ. Εκεί ήταν ρωμαϊκό πάρτι. Στο ΔΛΤΝΔ οι αναθέσεις ήταν 1250. Στη ΔΕΥΑΡ χάθηκε το μέτρο. Τώρα στην επιχείρηση ερχόμαστε να κλάψουμε τον μακαρίτη. Αν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ζητήσει τα ληξιπρόθεσμα, θα κλείσει το μαγαζί».

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»