Πρωταθλήματα ΕΠΣΔ: Το απόλυτο Ευκλής και Απόλλων Καλυθιών

Πρωταθλήματα ΕΠΣΔ: Το απόλυτο Ευκλής και Απόλλων Καλυθιών

Πρωταθλήματα ΕΠΣΔ: Το απόλυτο Ευκλής και Απόλλων Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 413 ΦΟΡΕΣ

Ο Ευκλής Σορωνής ήταν για μια ακόμα φορά η ομάδα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας καθώς κατάφερε να κάνει το δεύτερο συνεχόμενο της «διπλό».

Αυτή τη φορά επικράτησε με 3-0 μέσα στις Φάνες (ο Μαραγκουδάκης έβαλε δυο γκολ) και έτσι φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 9 βαθμούς και το απόλυτο μέχρι στιγμής. Από κοντά ακολουθεί ο Ηρακλής Μαριτσών που νίκησε τον Άγιο Γεώργιο. Στον 2ο όμιλο το 3 στα 3 έκανε ο Απόλλων Καλυθιών που πέρασε αλώβητος από τον Έμπωνα, ενώ ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Διαγόρας Βατίου (απέναντι στην ΑΕ Κατταβιάς) ο οποίος βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά, η εικόνα σε όλα τα χθεσινά παιχνίδια είναι η ακόλουθη:
Ηρακλής-Άγιος Γεώργιος 2-0: Ο Ηρακλής Μαριτσών «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας. Στο διάστημα αυτό πέτυχε και τα δυο του τέρματα. Ένα με τον Πομπού στο 57' και ένα με τον Αξιώτη στο 80'. Ήταν η δεύτερη νίκη του Ηρακλή που έφθασε στους 7 βαθμούς έχοντας και μια ισοπαλία στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Κλεάνθη.

Ακουσίλαος-Ευκλής 0-3: Με τον Μαραγκουδάκη να σκοράρει και πάλι, ο Ευκλής Σορωνής συνέχισε την πολύ καλή του πορεία κάνοντας το δεύτερο συνεχόμενο του «διπλό», αυτή τη φορά στις Φάνες. Ο έμπειρος παίκτης σκόραρε στο 54' και στο 89' «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του. Το σκορ είχε ανοίξει (0-1) στο 20' ο Παλάζης.

Διαγόρας Βατίου-ΑΕ Κατταβιάς 4-0: Άνετη νίκη απέναντι στην ΑΕ Κατταβιάς σημείωσε ο Διαγόρας Βατίου, δείχνοντας ότι έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο φέτος. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ...τα δόντια τους από νωρίς μιας και μόλις στο 1' ο Κακλαμάνος έκανε το 1-0 και στο 11' ο Λαζίδης πέτυχε το 2-0. Στο 30' και στο 40' ο Κακλαμάνος έκανε το 4-0 και παράλληλα χατ τρικ για να «καθαρίσει» έτσι το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο κάνοντας τυπική διαδικασία την επανάληψη.

Αναγέννηση Έμπωνας-Απόλλων Καλυθιών 1-2: Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, ο Απόλλων Καλυθιών είχε το καθαρό μυαλό και τον τρόπο να κάνει ανατροπή και να πάρει έτσι άλλο ένα «τρίποντο», το τρίτο συνεχόμενο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κασιμάτη στο 11' (1-0) και χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για τον Απόλλωνα για να μπορέσει να ισοφαρίσει. Το έκανε στο 69' με τον Πλακίδα, ένα γκολ που του έδωσε φτερά και πολύ καλή ψυχολογία. Απόδειξη ότι δυο λεπτά αργότερα (στο 71') ήρθε και δεύτερο τέρμα (1-2) με τον Σπαχιού που ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους Καλυθενούς οι οποίοι πάντως τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παραστατίδη στο 92'.

Άγιος Ισίδωρος-Ποσειδώνας Καρπάθου 1-1: Δίκαιη ήταν η μοιρασιά στο Ενωσιακό γήπεδο με βάση την απόδοση που είχαν οι δυο ομάδες. Το σκορ άνοιξε στο 50' ο Φελουζής ( 0-1) και το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Πολυχρόνης στο 53'.

Δυο παιχνίδια στη Β' Κατηγορία
Σε παιχνίδια που έγιναν για τη Β' Κατηγορία, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ορφέας-Ευαγόρας 2-1: 29' Αυγουστάκης, 45' Αποστολόπουλος-60' Βαρδόπουλος
Πολυβώτης Νισύρου-ΟΦ Ιστρίου 2-1: 14', 93' Φωτεινής-33' πεν. Ραφτόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα