Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Διευκρίνιση που δίνει ελπίδες!

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Διευκρίνιση που δίνει ελπίδες!

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Διευκρίνιση που δίνει ελπίδες!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

To «πράσινο φως» προκειμένου να διεξαχθούν αγώνες και άλλων πρωταθλημάτων, εκτός από τη Super League 1, φαίνεται πως ανάβει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από τη διευκρίνιση που έδωσε δημόσια χθες η ίδια, αφήνοντας ...παραθυράκι τόσο για τη Super League 2 που πιέζει για να αρχίσει το πρωτάθλημα άμεσα, όσο όμως ίσως και για τη Football League. Βασική προϋπόθεση είναι να καταθέσουν οι ομάδες υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο θα περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο τεστ για την ανίχνευση του Covid-19. Αυτοί λοιπόν που θα μπορούν να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία, θα είναι εφικτό να ξεκινήσουν τις προπονήσεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Λίγκα η οποία όπως φαίνεται προσπαθεί να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξεκινήσει το άλλο Σαββατοκύριακο έστω το πρωτάθλημα της Super League 2.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Football League, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, μιας και ουσιαστικά όλες οι ομάδες έχουν αναστείλει τις προπονήσεις τους και οι ποδοσφαιριστές έχουν αναχωρήσει για τα μέρη τους προκειμένου να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους τις ημέρες αυτές τις καραντίνας.

Αναλυτικά, η διευκρίνιση που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα εξαίρεσης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών και για άλλα εγχώρια πρωταθλήματα ή/και διεθνείς διοργανώσεις, των οποίων οι ομάδες θα καταθέσουν και θα εγκριθεί υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων