Χρυσόστομος Ψέλλας: «Μπάλα μετά τον Ιανουάριο!»

Χρυσόστομος Ψέλλας: «Μπάλα μετά τον Ιανουάριο!»

Χρυσόστομος Ψέλλας: «Μπάλα μετά τον Ιανουάριο!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

«Θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα γήπεδα από Ιανουάριο και μετά!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Χρυσόστομο Ψέλλα και έγινε μετά από σχετική ερώτηση για το πώς βλέπει την επόμενη ημέρα στα τοπικά πρωταθλήματα. Ωστόσο ο ίδιος σπεύδει να τονίσει ότι αυτό «αποτελεί καθαρά αίσθηση και τίποτα παραπάνω» και τονίζει και τα ακόλουθα:

«Το τι πραγματικά θα γίνει νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να το πει αυτή τη στιγμή με βεβαιότητα. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα γίνει τελικά».

Σε ερώτηση για το αν επεξεργάζονται στην ΕΠΣΔ κάποιο σενάριο για το τι θα συμβεί εάν και εφόσον δεν είναι εφικτό να εκκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα, απάντησε ως εξής:
«Όχι, ούτε καν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε σε αυτή τη βάση. Από εκεί και πέρα μπορώ να πω ότι τα τελευταία μηνύματα σχετικά με το εμβόλιο είναι ενθαρρυντικά. Συνεπώς θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ίσως μπορούν να γίνουν πιο κανονικά από την επόμενη χρονιά».

Σε ερώτηση για το αν νιώθουν δικαιωμένοι για την απόφαση που έλαβαν το καλοκαίρι ώστε να γίνουν πρωταθλήματα με όσο το δυνατόν λιγότερες αγωνιστικές, απάντησε ως εξής:
«Δεν είναι θέμα να νιώθουμε δικαιωμένοι. Δεν το βλέπουμε έτσι. Όπως και να έχει, για τον λόγο αυτό είπαμε να κάνουμε φέτος μικρά τα πρωταθλήματα. Ακριβώς για να μπορούμε να έχουμε περιθώρια. Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα έχουμε πρωταθλήματα ειδικών συνθηκών. Και προσωπικά μάλιστα έλεγα ότι κανονικά θα έπρεπε να …υποβαθμίσουμε και άλλο τα πρωταθλήματα για να μπορέσει να βγει η χρονιά. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν όσες ομάδες μπήκαν στη διαδικασία να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων