Ο Έλαφος στις χωμάτινες διαδρομές της Κω

Ο Έλαφος στις χωμάτινες διαδρομές της Κω

Ο Έλαφος στις χωμάτινες διαδρομές της Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

Με επιτυχία διεξήχθη ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας XCO και XCC, ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας, από τον ΠΟ Κω το σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου.

Εκτός από τον διοργανωτή, το «παρών» έδωσαν αθλητές-αθλήτριες από τον Φιλίνο Κω και τον Κωακό Όμιλο Ποδηλασίας, ενώ από τη Ρόδο συμμετείχαν οι Έλαφος, Ανταίος, Ιβίσκος και Άθλος. Παρουσία είχαν επίσης και οι Πόρτο Λεόνε, Πήγασος Κυψέλης και ΠΟ Βέλος.

Συνολικά αγωνίστηκαν πάνω από εκατό αθλητές και αθλήτριες στην ορεινή διαδρομή του δάσους της Τσουκαλαριάς και στην τεχνική διαδρομή μέσα στα στενά και τα σκαλοπάτια της πόλης. Με επιτυχή εφαρμογή των μέτρων απόστασης, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο της ΓΓΑ, διεξήχθησαν έτσι οι τελευταίοι αγώνες του συλλόγου για το 2020 σε μία χρονιά δύσκολη και απρόβλεπτη.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές λάμπρυναν τη διοργάνωση με αγωνιστική διάθεση, πολύ καλή τεχνική και οι φίλοι του ποδηλάτου παρακολούθησαν «κόντρες» στις διαδρομές που συμμετείχαν τις τελευταίες δύο χρονιές ελίτ αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.

Με τη βοήθεια εθελοντών και επιχειρηματιών της Κω, των ανθρώπων του συλλόγου και φίλων του αθλήματος, πραγματοποιήθηκαν δύο δύσκολοι αγώνες επιπέδου με πολύ κόσμο στις διαδρομές.

Σημαντική ήταν η βοήθεια της Αστυνομίας, αφού χωρίς αυτήν δεν μπορεί να διοργανωθεί επιτυχημένα οποιαδήποτε εκδήλωση αφορά την ποδηλασία.

Η παρουσία του Έλαφου:
Στη διοργάνωση αυτή ο Έλαφος συμμετείχε με δέκα αθλητές κι αθλήτριες από τις αναπτυξιακές κυρίως κατηγορίες και είχε πολύ καλές θέσεις σε αγωνίσματα με συναγωνισμό. Βασικό ήταν πάνω απ’ όλα το ν’ αποκτήσουν τα παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω αγωνιστικές εμπειρίες, πολύτιμες για το μέλλον τους στην ποδηλασία. Μαζί τους ήταν και ο προπονητής Κυριάκος Κελεπέρας μαζί με συνοδούς από τη διοίκηση του συλλόγους μα και γονείς.

Οι θέσεις των αθλητών του Έλαφου:
-Μιχάλης Σκυλλάς (ΟΠΕΝ) 6η θέση
-Παύλος Σκυλλάς (Μίνι Μικρά Αγόρια) 6η και 7η θέση
-Αγγελική Φωκιανου (Μίνι Μικρά Κορίτσια) 3η και 5η θέση
-Νικήτας Τριαντενος (Μίνι Μεγάλα Αγόρια) 2η θέση
-Ελένη Νικάνδρου (Μίνι Μεγάλα Κορίτσια) 3η και 4η θέση.
-Τσαμπίκος Διακοτσαμπής (Παμπαίδες) δύο 4ες θέσεις
-Μαρία Αντωνίου (Παγκορασίδες) Νικήτρια και τις δυο ημέρες
-Βασιλεία Φωκιανου (Παγκορασίδες) 3η και τις δυο ημέρες
-Γεώργιος Αλευράκης (Άνδρες) 6η θέση
-Κυριάκος Κελεπέρας (ΟΠΕΝ 17+) 3η και 6η θέση.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.