Βαγγέλης Χαντές: «Οδυνηρή η νέα πραγματικότητα!»

Βαγγέλης Χαντές: «Οδυνηρή η νέα πραγματικότητα!»

Βαγγέλης Χαντές: «Οδυνηρή η νέα πραγματικότητα!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Για μια «οδυνηρή νέα πραγματικότητα» όσον αφορά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, έκανε λόγο μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Ιάλυσου Βαγγέλης Χαντές.

Ο έμπειρος τεχνικός που από τη στιγμή που έγινε το lockdown έχει μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του και βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:

«Νομίζω ότι είναι μια οδυνηρή νέα πραγματικότητα όσον αφορά το ποδόσφαιρο και κυρίως όμως για τους επαγγελματίες. Αν επιστρέψουμε σε αγωνιστική δραστηριότητα αμέσως μετά τις 30 Νοεμβρίου, τα πράγματα θα είναι οριακά προκειμένου σε μικρό χρονικό διάστημα να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πριν από το lockdown.

Οτιδήποτε γίνει από εκεί και πέρα θα είναι πολύ δύσκολο και οδυνηρό. Και αυτό διότι θα είναι σαν να μην έχει γίνει η προηγούμενη προετοιμασία και θα πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν. Όσο και αν δουλέψουν τα παιδιά ατομικά κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας, δεν θα μπορούν να επανέλθουν στο ίδιο επίπεδο, σε αυτό που βρίσκονταν πριν.

Και δεν ξέρω αν θα υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να γίνει ένα πρωτάθλημα σε κανονική και φυσιολογική ροή προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Τα πράγματα δηλαδή δεν είναι τόσο απλά. Από εκεί και πέρα, οφείλουμε να προσαρμοστούμε λόγω της κατάστασης όπως και το ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

Ατομικές προπονήσεις
Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις στην ομάδα του Ιάλυσου όπως και σε όλες τις υπόλοιπες της Football League είναι πλέον ατομικές και γίνονται έξι φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι παίκτες ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα που τους έχουν δώσει ο κ. Χαντές και οι συνεργάτες του.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο ελέγχεται διαδικτυακά και έτσι η τεχνική ηγεσία των «ερυθροκίτρινων» έχει τη δυνατότητα να βλέπει την πρόοδο των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα όμως πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα οφέλη της ομαδικής προπόνησης.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων