Λύσεις στα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχος Θ. Βυρίνης

Λύσεις στα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχος Θ. Βυρίνης

Λύσεις στα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου Ρόδου υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχος Θ. Βυρίνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 498 ΦΟΡΕΣ

Σε κοινό δελτίο Τύπου που εξέδωσαν το Μουσικό Σχολείο Ρόδου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, αναφέρουν τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά έγινε δεκτός στο Μουσικό Σχολείο την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020, ο αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Βυρίνης, αρμόδιος για θέματα συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων.

Ο κ. Βυρίνης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του σχολείου και του συλλόγου γονέων, και συνοδευόμενος από την πολιτικό μηχανικό του Δήμου κ. Ρένα Κυριακούλη, επιθεώρησε το κτιριακό συγκρότημα και συζήτησε με την αντιπροσωπεία που τον υποδέχθηκε τα διάφορα τεχνικά προβλήματα (πχ μόνωση ταράτσας, ελαιοχρωματισμοί κλπ) και την έλλειψη ζωτικών χώρων.

Η Διεύθυνση και ο σύλλογος γονέων, αφού έκαναν μνεία στην ανταπόκριση που βρήκαν ως τώρα από τη Δημοτική αρχή και ιδίως τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Στράτο Καρίκη και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σάββα Χριστοδούλου (χάρη στη μέριμνα των οποίων δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες δύο (2) αίθουσες ατομικής διδασκαλίας και μία (1) αίθουσα γενικής παιδείας), τόνισαν την τριπλή «υπόσταση» του σχολείου (γυμνάσιο, λύκειο, μουσικές σπουδές), τις αυξημένες ανάγκες του και κατέθεσαν εμπεριστατωμένο υπόμνημα.

Ο κ. Βυρίνης υποσχέθηκε, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους για θέματα παιδείας συναδέλφους του, να εργαστεί στην κατεύθυνση λύσης των κυριότερων τουλάχιστον προβλημάτων, με την ένταξη έργων στο πλαίσιο ενός μεγάλου Δημοτικού τεχνικού προγράμματος για τις συντηρήσεις των σχολείων που ξεκινάει άμεσα.

Διαβάστε ακόμη

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν