Τοποθετήθηκε απινιδωτής στον δήμο Λέρου

Τοποθετήθηκε απινιδωτής στον δήμο Λέρου

Τοποθετήθηκε απινιδωτής στον δήμο Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 332 ΦΟΡΕΣ

Χθες, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση ενός απινιδωτή, μια κίνηση που συμβάλλει στην πρόληψη αλλά και προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας.

Μετά το πέρας της τοποθέτησης του μηχανήματος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας τόνισε ότι η πολύτιμη αυτή πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία πάντα με την ομάδα έρευνας και διάσωσης Λέρου, ενδεχομένως δύναται να σώσει ζωές.

Η Δημοτική Αρχή Λέρου, έχοντας υπ’ όψιν την προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας, δρα με γνώμονα την ασφάλεια -πρόληψη και αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Για τη συγκεκριμένη –άκρως θετική- δράση, ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί την κα Ειρήνη Γκουγκουλοπούλου, τον κ. Παναγιώτη Βάρνα καθώς και τα μέλη της ομάδας έρευνας και διάσωσης Λέρου, τόσο για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, όσο και για το εν γένει έργο τους, και ανακοινώνει ότι σύντομα ο Δήμος Λέρου θα προμηθευτεί δύο απινιδωτές που θα παραδοθούν στην ομάδα έρευνας και διάσωσης.

Τέλος, ο κ. Κόλιας δήλωσε ότι με πρωτοβουλία της ομάδας έρευνας και διάσωσης Λέρου θα προχωρήσει άμεσα σε επιμορφωτικά σεμινάρια του προσωπικού του Δήμου για τη χρήση απινιδωτή αλλά και για λοιπά θέματα διάσωσης-πρόληψης-έκτακτων αναγκών.

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών