Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο νησί της Ρόδου

Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο νησί της Ρόδου

Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο νησί της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1540 ΦΟΡΕΣ

Στην πόλη και σε αρκετές κοινότητες

Ξεκίνησε ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στη Ρόδο με στόχο να δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα και θαλπωρή στους κατοίκους αυτή τη δύσκολη περίοδο που διάγουμε και για ακόμα μία φορά ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης, στέλνει το μήνυμα ότι ούτε η πόλη αλλά και κανένα χωριό δεν θα μείνει αφώτιστο.

Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος, την οποία συνοδεύει και από πρόσφατες φωτογραφίες με περιοχές που στολίστηκαν, εξηγεί το σκεπτικό με το οποίο λειτούργησε φέτος ο Δήμος, εν μέσω πανδημίας, για την εορταστική περίοδο:

«Τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που προκαλεί η πανδημία, είμαστε αναγκασμένοι να προστατέψουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τα γιορτάσουμε διαφορετικά.

Η πρόθεσή μας είναι να κάνουμε έναν αξιοπρεπή, νοικοκυρεμένο στολισμό, ο οποίος δεν θα απευθύνεται στη Ρόδο που ονειρευόμαστε για τα Χριστούγεννα.

Αλλά δεν θα αφήσουμε την πόλη και κανένα χωριό του νησιού μας αφώτιστο. Κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να δώσουμε χαρά και ζεστασιά. Ο στολισμός θα είναι εκτεταμένος και θα μεταφέρει Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή στους δημότες.

Ήδη τα συνεργεία του Δήμου μας ξεκίνησαν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην πόλη και στα χωριά, δημιουργώντας τη ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Οι φωτογραφίες είναι από τις Κοινότητες Αφάντου και Κρεμαστής, οι οποίες έβαλαν τα γιορτινά τους, καθώς τα συνεργεία με την καθοδήγηση του χωρικού αντιδημάρχου Τάσου Σπανού, ολοκλήρωσαν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμό τους».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο