Νίκος Καρπαθάκης: «Στόχος μας και η Α' Κατηγορία»

Νίκος Καρπαθάκης: «Στόχος μας και η Α' Κατηγορία»

Νίκος Καρπαθάκης: «Στόχος μας και η Α' Κατηγορία»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 312 ΦΟΡΕΣ

Τον απολογισμό της μέχρι τώρα διαδρομής των Πανθήρων από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν πριν από έξι χρόνια αλλά και τους βασικούς στόχους της επόμενης πενταετίας αναλύει με δηλώσεις του ο Νίκος Καρπαθάκης. Είναι ο γενικός διευθυντής του συλλόγου αλλά παράλληλα έχει τον ρόλο προπονητή στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και του ποδοσφαιριστή στην ανδρική ομάδα η οποία συμμετέχει στη Γ' Κατηγορία. Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Μας αφήνει μια πολύ γλυκιά γεύση όλη αυτή η εξαετία. Είχαμε θέσει συγκεκριμένο πλάνο και βαδίζουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε πετύχει έως τώρα αρκετά πράγματα. Και το σημαντικότερο θα έλεγα είναι πως ολοκληρώσαμε την ποδοσφαιρική μας πυραμίδα. Έχουμε παιδιά από 4 έως και 17 ετών. Ήταν το πιο βασικό πλάνο που ολοκληρώθηκε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό.

Σε δεύτερη φάση θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ανδρικό τμήμα το οποίο θα τροφοδοτείτε από παιδιά της Ακαδημίας με τη συμμετοχή και ορισμένων άλλων παικτών. Είναι αυτό που κάνουμε τώρα. Θεωρώ ότι έχουμε υλοποιήσει ένα 30% μόνο του σχεδιασμού μας οπότε καταλαβαίνετε ότι έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Υπάρχει ένα στοχευμένο πλάνο που θα φανεί τα επόμενα χρόνια περισσότερο διότι έχουμε πολλά παιδιά στις υποδομές μας. Τα αγωνιστικά μας τμήματα είναι πολύ ανταγωνιστικά και η δουλειά που γίνεται εκεί θα αρχίσει να φαίνεται».

Ο Νίκος Καρπαθάκης αναφέρθηκε και στα δυο μεγάλα όνειρα των Πανθήρων που είναι η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην Α' Κατηγορία αλλά και η δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου:
«Οι εγκαταστάσεις είναι κάτι το οποίο μας κρατάει πολύ πίσω η αλήθεια. Θέλουμε να δουλέψουμε σε επαγγελματικά πλαίσια αλλά δεν έχεις το δικό σου προπονητικό κέντρο είναι πολύ δύσκολο. Είναι κάτι που κυνηγάμε πάρα πολύ. Επίσης έχουμε μεγάλο στόχο έχουμε την άνοδό μας στην Α' Κατηγορία της Δωδεκανήσου και από εκεί και πέρα να δημιουργηθεί και μια under 21, όπως είχαμε κάνει πέρυσι. Θέλουμε να αναδειχθούν και να προωθηθούν τα δικά μας παιδιά. Και μας ενδιαφέρει όσα περισσότερα παιδιά να φύγουν από εδώ και να πάνε στο παραπάνω επίπεδο. Όπως έγινε με τον Χρήστο Θύμιο πέρυσι που πήγε στον Πανιώνιο ή τον Μάριο Χάσα που επιλέχθηκε φέτος. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μπορέσουν τα παιδιά που το αξίζουν να πάνε στο επαγγελματικό επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.