Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα χαθεί μια γενιά παικτών!»

Χρυσόστομος Χάσταλης:  «Θα χαθεί μια γενιά παικτών!»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Θα χαθεί μια γενιά παικτών!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι κινδυνεύει να χαθεί μια γενιά παικτών και αυτή θα είναι μια από τις σημαντικές συνέπειες του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του SKY 100.8 ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης.

Όπως εξήγησε, η γενιά αυτή έχει να κάνει με τους παίκτες που αυτή την περίοδο έπρεπε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και να προπονούνται κανονικά διότι έχουν τα φόντα για να προχωρήσουν πιο πάνω.

Αναλυτικά, η δήλωσή του είναι η ακόλουθη:
«Λυπάμαι πραγματικά κάποιες γενιές παιδιών που έχουν γεννηθεί το από το 2002 έως και το 2004 και που για ουσιαστικά δυο χρόνια σε μια κρίσιμη ποδοσφαιρική ηλικία έχουν μείνει ανενεργοί. Να μην πω ότι είναι καταστροφικό αλλά τους αφήνει πάρα πολύ πίσω σε πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά αυτά θα έχουν θέμα και θα έχει αντίκτυπο και στη μετέπειτα περίοδο. Μέσω των Μικτών, για παράδειγμα, κάποια παιδιά μπορούσαν να δείξουν τις ικανότητές τους, τους έβλεπαν και από αλλού και τους δινόταν η ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ένας που τώρα είναι 18 θα παίξει ξανά μπάλα σε κανονικούς ρυθμούς όταν θα είναι 20 ετών που πλέον δεν θεωρείται κάποιος ταλέντο.

Θα υπάρχει πρόβλημα για τα παιδιά που έχουν τις ικανότητες να εξελιχθούν και ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι καταστροφικές οι συνέπειες. Είναι σίγουρο όμως ότι θα μείνουν πάρα πολύ πίσω. Αυτά τα παιδιά είναι τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά …θύματα. Όπως βέβαια από εκεί και πέρα, τα παιδιά που ζουν από το ποδόσφαιρο, οι επαγγελματίες δηλαδή που είναι η δουλειά τους».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων