Ο δήμος Χάλκης στέκεται δίπλα στους δημότες του

Ο δήμος Χάλκης στέκεται δίπλα στους δημότες του

Ο δήμος Χάλκης στέκεται δίπλα στους δημότες του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 512 ΦΟΡΕΣ

Έχει ιδρύσει νέα κοινωνική δομή

Ο Δήμος Χάλκης με επίβλεψη του Αντιδημάρχου Πρόνοιας κ. Διοσμάκη Σπυρίδη βρίσκεται δίπλα στους ήρωες μόνιμους κατοίκους του νησιού για να μην νιώσει κανείς αβοήθητος και μόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Από τη Δευτέρα 09/11/20 συστάθηκε η νέα κοινωνική δομή του Δήμου η οποία αποτελείται από υγειονομικό προσωπικό και υπαλλήλους του Δήμου με σκοπό να εξυπηρετεί κατ’ οίκον όλους τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς και όσους αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους ανάγκες και δεν διαθέτουν στο περιβάλλον τους κάποιο οικείο πρόσωπο.

Στελέχη του δήμου έρχονται καθημερινά σε τηλεφωνική επικοινωνία με περίπου πενήντα οικογένειες, καταγράφουν τις ανάγκες τους και στην συνέχεια το ηλεκτροκίνητο όχημα του Δήμου μεταξύ 11:00-13:00, μετακινεί όσους πολίτες χρίζουν ιατρικής φροντίδας στο ιατρείο μας, διανέμει φάρμακα και προϊόντα από τον φούρνο, δίνει οδηγίες προστασίας με σκοπό να μείνουμε όλοι ασφαλείς και χαρίζει ένα ζεστό χαμόγελο.

«Είμαστε δίπλα σε όλους έμπρακτα και θα συνεχίσουμε να είμαστε, σε όσα δύσκολα και όσα αισιόδοξα έρθουν», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χάλκης.

Διαβάστε ακόμη

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ