Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε ο γυναικολόγος

Νέα προθεσμία ζήτησε  και πήρε ο γυναικολόγος

Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε ο γυναικολόγος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1268 ΦΟΡΕΣ

Νέα προθεσμία πήρε χθες από την Πταισματοδίκη Ρόδου ο γυναικολόγος που υπηρετεί στο νησί μας και κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ασθενών του κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους.

Όπως είναι γνωστό, ήδη έχουν κατατεθεί 18 μηνύσεις σε βάρος του γυναικολόγου και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου που χειρίζεται την υπόθεση έχει παραγγελθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο πλαίσιο αυτό έχει κληθεί να δώσει κατάθεση για τα όσα του καταλογίζονται και ο γιατρός, ο οποίος επρόκειτο να το κάνει αυτό χθες, ωστόσο διά των δικηγόρων του κ.κ. Μανώλη Κουτσούκου και Κώστα Αβδελλή ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Σημειώνεται πως στους Πταισματοδίκες Ρόδου έχουν καταθέσει όλες οι γυναίκες που έχουν υποβάλει μηνύσεις στον γιατρό, καθώς και όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας που συμπεριλαμβάνονται στις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί.
Ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι υποθέσεις αυτές θα συγχωνευθούν για να συνεκδικαστούν εάν και εφόσον φθάσουν στο ακροατήριο.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης και την επιστροφή των δικογραφιών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.
Υπενθυμίζεται πως οι μηνύτριες αναφέρονται στα δικόγραφά τους, σε περιστατικά που φέρονται να βίωσαν από τον γιατρό κατά τη διάρκεια γυναικολογικής εξέτασής τους.
Οι μηνύσεις υποβλήθηκαν για λογαριασμό τους από τους δικηγόρους κ.κ. Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Στέλιο Αλεξανδρή.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου