Το πρώτο βιβλίο - φωτογραφικό λεύκωμα του Γιώργου Πάττα

Το πρώτο βιβλίο - φωτογραφικό λεύκωμα του Γιώργου Πάττα

Το πρώτο βιβλίο - φωτογραφικό λεύκωμα του Γιώργου Πάττα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 296 ΦΟΡΕΣ

Το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Ι. Πάττα που είναι ένα Φωτογραφικό λεύκωμα με θρησκευτικές φωτογραφίες, είναι γεγονός.

Το Φωτογραφικό λεύκωμα με τίτλο «Πιστεύω» είναι μία μικρή περιήγηση με φωτογραφίες από θρησκευτικές γιορτές που λαμβάνουν χώρα στο νησί της Ρόδου περικλειόμενες με εδάφια από τα Ευαγγέλια αλλά και με τροπάρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου, υπό την επιμέλεια του Αρχιμανδρίτη Μαξίμου Παναγιώτου.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Πάττας σχετικά:

«Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα
Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου πρωτίστως ότι θα δημιουργούσα το πρώτο μου βιβλίο – φωτογραφικό λεύκωμα με τη βοήθεια του Θεού, κάτι που έχει πάρει σάρκα και οστά με τίτλο «ΠΙΣΤΕΥΩ».

Χάρη στον φίλο-αδελφό Νίκο Χατζηκαλημέρη αυτό το όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Όσα ευχαριστώ και να πω σε αυτόν τον άνθρωπο θα είναι λίγα!!!

Οφείλω πολλά ευχαριστώ στον πνευματικό μου π.Μάξιμο Παναγιώτου που επιμελήθηκε το λεύκωμα και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο που μου επέτρεψε να συμπεριλάβω κάποια δικά του τροπάρια.

Τέλος, ευχαριστώ εκ καρδία για την πολύτιμη στήριξή τους, τους παρακάτω:

1. Νικολής Νικόλαος Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

2. Οικονόμου Παναγιώτης και ΣΙΑ Ο.Ε., χρώματα, σιδηρικά, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, πλακάκια, είδη υγιεινής, μηχανήματα, πόμολα, είδη οικιακής χρήσεως - Πανορμίτη Ράμου 32, Αφάντου Ρόδος, τηλ.: 2241052034.

3. ACS - Σπανός Βασίλης, υπεύθυνος καταστήματος Ρόδου, Αυστραλίας 60, Ρόδος, τηλ.: 2241027000.

4. Παραδοσιακό μανάβικο «Σκόνης», Βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα Ρόδου-Καλύμνου-Κρήτης, Καναδά 37, Ρόδος, τηλ.: 2241021779.

5. Τηλεόραση «ΘΑΡΡΙ».

Το αφιερώνω στους γονείς μου Ιορδάνη και Τσαμπίκα, που με έφεραν στη ζωή και με έκαναν άνθρωπο καθώς και στη σύζυγό μου Άννα και στα παιδιά μου Ιορδάνη και Γεώργιο-Κωνσταντίνο, που στηρίζουν τις επιλογές και τις αποφάσεις μου τόσα χρόνια.

Αρκετές φορές ένιωσα στη ζωή μου την παρουσία του Θεού, της Παναγίας, του Χριστού και των Αγίων της Εκκλησίας μας φωτίζοντας έτσι την ταπεινή μου ζωή με το φως, που δεν σβήνει ποτέ, διώχνοντας το σκοτάδι της άγνοιας.

Σαν μία ελάχιστη ανταπόδοση, αποτύπωσα στον φωτογραφικό φακό διάφορες στιγμές, μικρές και μεγάλες, που έχουν να κάνουν με την πίστη και τη συμμετοχή των ανθρώπων στα μυστήρια της Εκκλησίας μας.

Σε μία εποχή που όλα τείνουν να σβήσουν στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, εγώ… Πιστεύω!

Υ.Γ. Λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη, αναγκαστικά δεν μπορεί να γίνει τώρα η παρουσίαση του Φωτογραφικού Λευκώματος, κάτι που θα πραγματοποιηθεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας