Κλείνει τ’ αυτιά στις …σειρήνες o Κολοσσός

Κλείνει τ’ αυτιά στις …σειρήνες o Κολοσσός

Κλείνει τ’ αυτιά στις …σειρήνες o Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 359 ΦΟΡΕΣ

Μακριά από τις… σειρήνες πρέπει να παραμείνουν όλοι οι παίκτες του Κολοσσού και να επικεντρωθούν αποκλειστικά στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος στην Πάτρα.

Ως γνωστόν, προχθές το βράδυ ανακοινώθηκε από τη FIBA πως επιβάλλεται στους «θαλασσί» η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών εξαιτίας των οφειλομένων προς τον Δημήτρη Μαυροειδή που φόρεσε τη φανέλα τους πριν από δύο χρόνια.

Η ομάδα του νησιού μας για να απεμπλακεί απ’ αυτό τον κυκεώνα θα πρέπει είτε να εξοφλήσει τον παίκτη είτε να έρθει σε διακανονισμό μαζί του, αν και χρησιμοποιεί από την περασμένη περίοδο το ΑΦΜ του Χολαργού...

Την Τετάρτη όμως είχαμε και δύο εξ αναβολής παιχνίδια, με τη Λάρισα να κερδίζει στο τελευταίο δευτερόλεπτο τον ΠΑΟΚ (91-93) εκτός έδρας και το Λαύριο να παίρνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το ροζ φύλλο αγώνος με το 92-71 επί του Άρη εντός. Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων αλλάζουν πια οι συσχετισμοί και φαίνεται πως, ακόμα και η υπόθεση παραμονή φέτος θα είναι δύσκολη.

Η ήττα του ΠΑΟΚ μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία με τον Κώστα Μέξα και τη θέση του ν’ αναλαμβάνει ο πολύ γνωστός στη Ρόδο, Άρης Λυκογιάννης. Μετά την παρουσία του στον Κολοσσό την περασμένη περίοδο, ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα, γι’ αυτό και του δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσει στην Basket League. Η ομάδα από το νησί μας μάλιστα θα τον βρει αντίπαλο στις 19 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Καλλιθέας για την 8η αγωνιστική.

Μιχάιλο Άντριτς: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

Έτοιμος να κάνει μία καλή εμφάνιση είναι ο Κολοσσός H Hotels, όπως δήλωσε ο Μιχάιλο Άντριτς, ενόψει του ματς με τον Προμηθέα Πάτρας για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, την ερχόμενη Κυριακή στις 17.00.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάιλο Άντριτς στο www.kolossosbc.gr:

«Την περασμένη εβδομάδα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα. Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι στον Προμηθέα, ο οποίος είναι μία ομάδα επιπέδου Eurocup, που έχει αρκετή εμπειρία. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αλλά, εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Η βαθμολογία της Basket League μετά τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Τετάρτης:

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.